FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Liviu Ciobotariu explică importanța lui Gabi Tamaș în vestiar: „Toată lumea știe ce apucături mai are ocazional, dar e simpatic”

Gabi Tamaș îl încurajează pe Adam Nemec // foto: Imago Images
Gabi Tamaș îl încurajează pe Adam Nemec // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 15:51 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 16:58

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, spune că prezența lui Gabi Tamaș (38) la echipă îl ajută foarte mult.

FC Voluntari a avut o primă parte de sezon incredibilă. La final de an, ilfovenii sunt pe locul 3, cu 37 de puncte acumulate în 21 de etape. Unul dintre pilonii de bază ai echipei lui Ciobotariu este experimentatul fundaș central Gabi Tamaș, care a jucat în 19 dintre meciurile Voluntariului în acest sezon.

Liviu Ciobotariu a descris cum se manifestă influența lui Tamaș în vestiarul echipei, afirmând că veteranul din defensivă îl ajută foarte mult. 

Liviu Ciobotariu: „Gabi Tamaș este lider de vestiar”

„Gabi Tamaș are farmecul lui, este un băiat senzațional. Senzațional. Este corect, lider de vestiar, toată lumea știe ce apucături mai are ocazional, dar e simpatic prin ceea ce face. Și înainte de meciuri încearcă să-mi încurajeze echipa, să nu fie jucătorii stresați. 

Câteodată, când îi vede la încălzire că sunt moi, pe vârfuri, îi mai ia la șuturi, între ghilimele. Este un băiat senzațional, pe mine mă ajută foarte mult”, a spus Ciobotariu la emisiunea „Liga DigiSport”.

Ne uităm să aducem jucători, vreau să completez lotul, să-l echilibrăm puțin valoric. În cele 21 de etape am făcut foarte puține schimbări. Urmează 9 meciuri foarte grele și foarte importante. Trebuie să fim foarte atenți, să gestionăm foarte bine această perioadă de pregătire. 

Va trebui să aducem maximum 3 jucători, pe care îi doresc. Am vorbit cu conducerea clubului, am intrat deja în contact cu ei. Vom avea și plecări. Unii dintre cei doriți sunt liberi, pe ceilalți i-am împrumuta.

Îi prevăd un viitor foarte strălucit lui Mihai Popa. Este la echipa națională U21, dar în scurt timp îl văd la echipa mare.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari 

Poveste amuzantă cu Iencsi și Tamaș la Spartak Moscova: „Iencsi se ascunsese după frigider!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Eugen Trică: „La FCU am simțit spiritul Craiovei Maxima, deşi foştii mari jucători sunt cu echipa lui Rotaru”

Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
380912830348081
Gogu Steriade  •  23 Decembrie 2021, 17:38

Sunt convins ca la un șpriț este si mai haios. Păcat ca lumea, datorita presei, îl percepe greșit. Tamaș chiar este un băiat de gașcă, are umor, si, la anii lui, chiar joaca fotbal, comparativ cu alții mult mai tineri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează