FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Șeful de la FC Voluntari, reacție categorică în cazul lui Cosmin Achim, jucător investigat pentru pariuri: „Să-l ancheteze! Să-l suspende!”

Cosmin Achim // FOTO: Imago
Cosmin Achim // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 17:51 / Actualizat luni, 06 martie 2023 18:24

Bogdan Bălănescu,  directorul general de la FC Voluntari, a comentat cazul lui  Cosmin Achim (27 de ani) , jucător anchetat pentru pariuri.

Oficialul ilfovenilor a avut o reacție categorică la adresa fundașului central care a jucat la FC Voluntari în perioada decembrie 2018 - ianuarie 2023.

Cele 9 meciuri pe care Cosmin Achim ar fi pariat au un tipar clar: el pe teren, două goluri marcate de adversari după pauză!
PETROLUL
Cele 9 meciuri pe care Cosmin Achim ar fi pariat au un tipar clar: el pe teren, două goluri marcate de adversari după pauză!

Bogdan Bălănescu, reacție categorică în cazul lui Cosmin Achim

Bogdan Bălănescu a refuzat dialogul cu reporterul GSP, rezumându-se la o declarație scurtă: „Să-l ancheteze, să-l suspende! Să facă ce vor, nu mă interesează. Eu nu am mai avut nevoie de el și l-am dat afară în iarnă”.

Ce s-a întâmplat în cazul lui Cosmin Achim

Orange Sport a informat că fosta prietenă a lui Cosmin Achim a trimis mailuri către Ligă și Federație, care conțineau capturi de pe telefonul fundașului central și conversații cu membrii unui clan interlop, dezvăluind jocuri la pariuri și sume pariate - în jur de 8.000 de lei pe anumite bilete.

Petrolul, echipa la care Achim evolua din această iarnă, susține că i-a reziliat contracul lui Achim la cererea jucătorului.

Cine e Cosmin Achim:

  • originar din Drăgănești-Olt;
  • format de Școala de Fotbal Gică Popescu;
  • a ajuns la Academia Hagi în 2013;
  • a jucat pentru FC Voluntari în intervalul 2014-2023 (cu o pauză în 2018, când a fost împrumutat la la Energeticianul Târgu Jiu);
  • în 2017, a făcut parte din echipa Voluntariului care câștiga Cupa și Supercupa României;
  • din această iarnă evolua pentru Petrolul.

Prima reacție dinspre Petrolul, după scandalul cu Cosmin Achim în prim-plan: „A cerut rezilierea”

Citește și: 

Fostul antrenor al lui Cosmin Achim, fotbalist dat afară din Liga 1 și anchetat pentru pariuri, condamnă gestul jucătorului: „Trebuie să plătească pentru tot”

„ALERTĂ” la casele de pariuri! Ce se întâmplă înainte de Sepsi - CFR: Marcel Pușcaș se duce de urgență la meciul vital pentru play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close