FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

VIDEO Fostul antrenor al lui Cosmin Achim, fotbalist dat afară din Liga 1 și anchetat pentru pariuri, condamnă gestul jucătorului: „Trebuie să plătească pentru tot”

Ciobotariu și Achim (în dreapta) au colaborat aproape două sezoane la Voluntari. Foto: Imago Images
Ciobotariu și Achim (în dreapta) au colaborat aproape două sezoane la Voluntari. Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 05 martie 2023 18:19 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 18:36

Cosmin Achim, fundaș central, 27 de ani, e investigat de comisia de integritate FRF pentru pariuri, caz în care ar fi implicată și o grupare interlopă. Clubul la care se transferase în iarnă, Petrolul, a decis să îi rezilieze contractul. Fostul antrenor al jucătorului în perioada în care acesta a evoluat pentru FC Voluntari, Liviu Ciobotariu (51 de ani), condamnă gestul fostului său elev în cazul în care va fi dovedit adevărat de Comisia de Integritate.

Cosmin Achim a evoluat pentru FC Voluntari până în această iarnă, când și-a reziliat contractul și a plecat la Petrolul Ploiești. Timp de două sezoane cât a fost antrenat de Liviu Ciobotariu, stoperul a bifat 21 de partide în toate competițiile, doar în 7 reușind să evolueze integral. 

A plecat de la FCSB, dar face ravagii » Strizu îi poate extinde suspendarea lui Pintilii
FCSB
A plecat de la FCSB, dar face ravagii » Strizu îi poate extinde suspendarea lui Pintilii

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Trebuie să plătească pentru tot”

„Am citit în presă. El nu mai este jucătorul nostru și a reziliat în această iarnă pentru a pleca la Petrolul. Am înțeles că se va face o anchetă. Sunt lucruri foarte grave în cazul în care se va dovedi adevărat ceea ce a făcut.  În mod cert va trebui să plătească!

El nu a jucat aproape deloc cât am fost eu antrenor. De introdus l-am pus doar când nu am avut soluții. N-aș vrea să spun mai mult despre comportamentul lui. Eu nu m-am gândit niciodată că un jucător poate juca la pariuri contra echipei la care activează. Doar împarți cu colegii tăi vestiarul”, a spus Liviu Ciobotariu.

Ce s-a întâmplat în cazul lui Cosmin Achim

Fosta prietenă a lui Cosmin Achim a dat mailuri la Ligă și Federație, care conțineau capturi de pe telefonul lui și conversații cu membrii unui clan interlop, dezvăluind jocuri la pariuri, sume pariate, în jur de 8.000 de lei pe anumite bilete, inclusiv meciuri ale Petrolului Ploiești, potrivit Orange Sport.

Federația Română de Fotbal face anchetă

FRF a confirmat investigația, pentru sursa citată: „Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare”.

Născut la Drăgănești-Olt, Achim a evoluat până acum la Voluntari, din 2014, cu un împrumut la Energeticianul în 2018, după care a semnat cu Petrolul în luna ianuarie a acestui an

Ultimul meci pentru Achim în SuperLiga a fost pe 27 februarie 2023, titular în Petrolul - CFR Cluj 2-5. 

Citește și alte știri:

A plecat de la FCSB, dar face ravagii » Strizu îi poate extinde suspendarea lui Pintilii

Trecut pe la FCSB și Rapid, Iulian Roșu e categoric: „La Dinamo e cel mai frumos grup de când sunt în fotbal. Parcă joc în străinătate” » Ce spune despre play-off și promovare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bercica
bercica  •  06 Martie 2023, 08:11

Se potrivea manusa la Petrolul si actualul ***, pardon presedinte Claudiu Tudor a facut bani tot din pariuri sportive…stie tot Ploiestiul. Sotia dumnealui conduce un audi q8 de 150.000 euro…de unde banutii ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  05 Martie 2023, 18:54

***!))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

.Caravela
.Caravela  •  05 Martie 2023, 18:33

pariati pe sepsi in meciul cu cfr cluj

Vezi toate comentariile (3)
Comentează