FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PETROLUL 2-2

Concluzii din tabăra Petrolului după remiza de la Voluntari: „E bine că nu am aplicat pentru licență”

Florin Pîrvu, antrenor Petrolul Ploiești
Florin Pîrvu, antrenor Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 23:08 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 23:26

Florin Pîrvu (48 de ani), antrenorul de la Petrolul, a comentat remiza cu FC Voluntari din etapa 5 de play-out, scor 2-2. La microfon și-au făcut apariția și Gheorghe Grozav și Paul Papp.

Cu punctul scos astăzi pe final, prin golul lui Doua din minutul 88, Petrolul rămâne la egalitate de puncte cu liderul din play-out, FCU Craiova.

Deși este poziționată excelent pentru o poziție de baraj european, formația din Ploiești are ca obiectiv în acest final de sezon doar salvarea de la retrogradare, întrucât nu a aplicat pentru licența europeană și nu are drept de participare în cupele europene.

Eliminat după ce a împins arbitrul! 2 galbene în 2 minute în Superligă
FC VOLUNTARI - PETROLUL 2-2
Eliminat după ce a împins arbitrul! 2 galbene în 2 minute în Superligă

Florin Pîrvu, după FC Voluntari - Petrolul: „Jucătorii simt stabilitatea”

„În primul rând, vreau să-mi felicit băieții, pentru că au crezut până la final în revenire. Am venit să jucăm aici, să luăm punct sau puncte.

A fost un joc cu intensitate bună, Voluntari este una dintre cele mai bune echipe din play-out și aș vrea să-i urez baftă lui Ciobi (n.r. - Liviu Ciobotariu), un antrenor pe care-l apreciez și căruia îi urez să salveze echipa.

Mă bucur că am revenit în joc, felicit băieții pentru determinare. Rezultatul este foarte bun pentru noi”, a precizat Florin Pîrvu la Orange Sport.

Referitor la situația financiară odată cu cooptarea lui Marian Copilu în conducere, Pîrvu a spus că „Orice echipă își dorește stabilitate, și o avem în acest moment. Iar jucătorii simt asta”.

În acest sezon, nu putem participa pentru cupele europene, nu s-a aplicat pentru licență. Cred că este o decizie bună, suntem o nou-promovată. Trebuie să facem lucrurile corect, apoi poate vom putea face pasul și spre play-off, în primul rând.

- Florin Pîrvu, antrenor Petrolul

Ce au declarat Gheorghe Grozav și Paul Papp după FC Voluntari - Petrolul

M-am dus decis la penalty, să bat tare, și mi-a ieșit. Ne bucurăm, am muncit 90 de minute și am luat un punct. E bine, de mâine ne concentrăm la următorul meci.

La început ne-a fost greu, pe partea financiară nu am stat așa bine, dar acum s-au mai reglat lucrurile, suntem aproape la zi cu banii, ceea ce este normal. De asta muncim în fiecare zi și venim la meciuri, să fim răsplătiți. Ne bucurăm că se întâmplă asta, zic că se vede și pe teren. Am scos un punct, puteam și mai mult, dar ne mulțumim cu atât.

- Gheorghe Grozav, atacant Petrolul

Un punct cu o echipă bună, în deplasare. Acum ne gândim la meciul cu Botoșani.

Chiar vorbeam cu colegii, le-am zis că nu au cum să anuleze golul. Tu vrei să ieși din careu și colegul șutează. Ce ar trebui, să ieșim pe margine să-i lăsăm culoar de șut? Atât timp cât te retragi, nu ai cum să influențezi faza intenționat.

Situația e strânsă, nu suntem salvați matematic. Se poate merge și la baraj. Atât timp cât nu respecți fotbalul, nu respecți meseria, Ăl de sus te bate.

- Paul Papp, fundaș Petrolul

VIDEO cu penalty-ul primit de Petrolul la Voluntari

Mai multe știri din Liga 1: 

Eliminat după ce a împins arbitrul! Fază incredibilă în SuperLigă

MM acuză o CONSPIRAȚIE: „N-ar da bine pentru FRF ca FCSB să câștige campionatul!” + Reclamă alte 3 faze de arbitraj cu Rapid: „Penalty evident!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează