FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC VOLUNTARI // Reacție venită din partea FC Voluntari, după zvonurile conform cărora nu ar lua licența din cauza unor datorii

Cristiano Bergodi, fost antrenor la Voluntari
Cristiano Bergodi, fost antrenor la Voluntari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 12:07

Directorul executiv al FC Voluntari, Robert Gherghe, a negat zvonurile conform cărora echipa ilfoveană s-ar afla în pericol să nu primească licența din cauza unei datorii de 40.000 de euro către Cristiano Bergodi, fost antrenor la Voluntari în perioada noiembrie 2018 - ianuarie 2020.

Bergodi a fost demis de FC Voluntari, prin rezilierea unilaterală a contractului, înainte ca echipa ilfoveană să îi achite acestuia salariul pe lunile noiembrie și decembrie.

Italianul a decis prin intermediul AFAN să anunțe Comisia de Licențiere condusă de Viorel Duru. Renzo Rossi, Luigi Ciarlantini și Ionel Colonel se află în aceeași situație, conform informațiilor ProSport. În total, Bergodi și oamenii din staff-ul său au de primit de la Voluntari în 40.000 de euro.

Robert Gherghe, directorul executiv al FC Voluntari, a vorbit despre datoriile financiare către Bergodi și staff-ul său și despre posibilitatea ca FC Voluntari să nu primească licența:

„Este adevărat, avem de plătit salariile pentru 2 luni, 40.000 de euro. Recunoaștem că pentru noi a contat să plătim primele și salariile jucătorilor, care au obținut rezultate remarcabile în acest an. Le-am promis băieților acești bani. Ne-am ținut de cuvânt. Vizavi de datoria către fostul staff, trebuie să stăm liniștiți, își vor lua banii, nu a plecat nimeni de la Voluntari fără să își primească banii. Noi trebuie să plătim banii până la finalul lunii. Că o vom face mâine sau în ultima zi a lunii este același lucru. Vom lua licența, nu se pune problema să nu o primim. E dreptul lor să apeleze la comisii, așa cum e și obligația noastră să îi plătim” 

Robert Gherghe

Reacție venită din partea AFAN

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a comentat situația lui Cristiano Bergodi și a oamenilor din staff-ul său:

„Este normal să îi ajutăm pe acești oameni, cei care au muncit pentru banii aia. I-am sfătuit să facă o hârtie către Comisia de Licențiere și în mod sigur își vor primi în acest fel toți banii, deoarece așa este normal. Dacă acești oameni nu își vor încasa restanțele salariale, atunci FC Voluntari nu o să își primească licența și nu o să mai rămână în Liga 1, chiar dacă pe teren va reuși să se salveze. Nu este de joacă, iar angajatorii trebuie să își repecte salariații. Este păcat că se ajunge aici, iar noi vom încerca să îi ajutăm pe toți cei care au astfel de probleme. Din păcate aceste probleme sunt din ce în ce mai mari în fotbalul românesc”                                                                                       Emilian Hulubei pentru Prosport

Vezi și:

EXCLUSIV Claudiu Niculescu revine pe bancă! OFICIAL S-a înțeles cu noua echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează