FOTBAL  »  LIGA 2  »  REVENIRE

EXCLUSIV Claudiu Niculescu revine pe bancă! OFICIAL S-a înțeles cu noua echipă

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2020 12:21

Claudiu Niculescu (43 de ani) revine în fotbalul românesc. Tehnicianul va ocupa funcția de director tehnic la CS Mioveni, locul 2 în Liga 2, club care tocmai l-a demis pe Marius Stoica.

Mutarea a fost confirmată pe site-ul oficial al argeșenilor: „În urma rezultatelor înregistrate de echipa noastră de fotbal în acest an, conducerea clubului a decis să întărească banca tehnică.

Astfel, Claudiu Niculescu a fost numit în funcţia de director tehnic al CS Mioveni, acesta urmând să răspundă de rezultatele echipei de fotbal”, se arată în comunicat.

Știrea inițială

Nemulțumiți de rezultatele obținute în primele meciuri din 2020, șefii de la Mioveni au conovocat o ședință în această dimineață, care a avut drept rezultat demiterea actualului antrenor. Conform surselor GSP.ro, Niculescu a negociat în ultimele 48 de ore cu cei de la Mioveni, cele două părți bătând palma în cursul zilei. 

Niculescu revine astfel la Mioveni, club pe care l-a mai pregătit între 2014 și 2015. În acel sezon, echipa a reușit o performanță importantă, eliminând-o pe nimeni alta decât Dinamo în optimile de finală ale Cupei României. 

Niculescu are un obiectiv clar la Mioveni: promovarea echipei în prima ligă. Argeșenii se află pe locul 2, cu 38 de puncte, dar mai au de trecut un hop pentru a spera la promovarea în Liga 1: ieșirea din insolvență, lucru care ar trebui să se întâmple până la 30 martie.

Claudiu Niculescu a mai antrenat de-a lungul carierei la U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Voluntari, Dinamo și Al-Tai. „Lunetistul” e liber de contract din octombrie, când a fost demis de la Al-Tai, formație din liga secundă a Arabiei Saudite.

2 trofeeare Niculescu în cariera de antrenor: Cupa și Supercupa României, ambele cu FC Voluntari

Citește și:

UTA Arad defilează spre Liga 1! Balint: „Trebuie să fim ancorați în realitate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  02 Martie 2020, 20:47

Să ai în C.V. Damila Măciuca , asta înseamnă și fi un Jose *** al fotbalului românesc ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117850672514156
Ungureanu Ionut  •  02 Martie 2020, 19:10

Niculescu,deși a trădat cândva,este unul dintre antrenorii care au ceva al lor...într-o bună zi, sper sa antreneze UNIVERSITATEA

394966434424757
Mihai Dinu  •  02 Martie 2020, 16:48

Inca un dinamovist convins sa treaca de cealalta parte a ´baricadei´!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează