FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari s-a despărțit de Vlad Mihalcea și Doru Popadiuc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 14:53

FC Voluntari a decis să se despartă de doi dintre jucătorii pregătiți de către Cristiano Bergodi în această vară: Vlad Mihalcea (20 de ani) și Doru Popadiuc (24 de ani).

Vlad Mihalcea a fost transferat în această vară de la FCSB, echipă ce l-a împrumutat în ultimele două sezoane la Poli Timișoara și Academica Clinceni. Doar două meciuri a jucat Mihalcea în acest sezon pentru gruparea ilfoveană.  

Celălalt mijlocaș, Doru Popadiuc, a revenit în iarnă în curtea celor de la Voluntari, după împrumutul la Irtysh Pavlodar, echipă din prima ligă kazahă. Șase meciuri din șapte a jucat Popadiuc în acest sezon pentru ilfoveni.

Reprezentanții FC Voluntari au anunțat pe pagina oficială de Facebook despărțirea pe cale amiabilă de cei doi fotbaliști, cărora le-au urat succes în continuare.

FC Voluntari s-a despărțit de Vlad Mihalcea și Doru Popadiuc
FC Voluntari s-a despărțit de Vlad Mihalcea și Doru Popadiuc

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dinamo se vinde! Ionuț Negoiță și Claudiu Florică au negociat astăzi » Când vor fi gata actele + suma pe care o va încasa finanțatorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează