FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FC Voluntari, sprijin pentru Cristiano Bergodi » Tatăl italianului a decedat, clubul l-a reconfirmat în funcție

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 13:53

Situaţia delicată de la FC Voluntari a deschis, în ultimele zile, discuţii legate de o eventuală schimbare a antrenorului Cristiano Bergodi (55 de ani). 

Italianul se află în aceste zile în Italia pentru a fi alături de familie la trecerea în nefiinţă a tatălui său, iar clubul i-a asigurat în continuare postul de antrenor. 

„Clubul FC Voluntari dezminte pe această cale zvonurile apărute în presa scrisă din România potrivit cărora antrenorul echipei noastre ar urma să fie înlocuit. Acest lucru nu este cauza unei clauze de reziliere amintită în presa sportivă ci a încrederii pe care conducerea clubului nostru o are în antrenorul Cristiano Bergodi în îndeplinirea obiectivului stabilit”, se arată într-un comunicat al clubului ilfovean.  

FC Voluntari se află pe ultimul loc în clasamentul din Liga 1 cu doar 7 puncte acumulate după desfăşurarea a 15 etape din acest sezon.  

VEZI ȘI: 

Narcis Răducan a demisionat de la FCSB! Prima reacție în EXCLUSIVITATE: „Becali mi-a reproșat chestii puerile ce nu merită comentate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează