FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

FC Voluntari pregătește un nou transfer » Ilfovenii sunt aproape să aducă un fost jucător al lui Dinamo

Vali Lazăr, aproape de FC Voluntari
Vali Lazăr, aproape de FC Voluntari

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 10:39 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 11:58

FC Voluntari vrea să se întărească pentru noul sezon de Liga 1. După ce l-a adus împrumut pe Robert Ion (20 de ani) de la FCSB, ilfovenii sunt gata să aducă un nou jucător în compartimentul ofensiv: Valentin Lazăr (31 de ani).

Liber de contract după despărțirea de Al Shahania SC (Qatar), Lazăr s-ar putea întoarce în România la opt luni de la despărțirea de Dinamo din octombrie anul trecut.

Acesta a fost contactat  de Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la Voluntari pentru a se întoarce în Liga 1.

Vali Lazăr, la un pas de reîntoarcerea în Liga 1

Lazăr a declarat pentru Prosport că l-ar tenta o revenire în România deoarece poate fi mai aproape de familie. De asemenea, acesta are și o relație bună cu Bălănescu de pe vremea când ambii erau la Dinamo. Astfel că, o venire a mijlocașului lateral la echipa ilfoveană este foarte probabilă.

400.000 de mii de euroeste cota lui Vali Lazăr, potrivit transfermarkt.

Voluntari se întărește pentru noul sezon

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a efectuat mai multe transferuri cu scopul de a evita lupta la retrogradare în noul sezon. Printre fotbaliștii aduși se numără Rață (Chindia),  Briceag (FCSB), A),  L. Fulop (Ac. Pușkaș) și  R. Ion (FCSB).

De formația ilfoveană s-au despărțit la finalul campionatului trecut printre alții  Sebastian Mailat (revenit la CFR Cluj) și Antoni  Ivanov (revenit la CSU Craiova).

Pe parcursul carierei, Valentin Lazăr a jucat pentru echipe precum Dinamo, Umaraniiyespor, Al Shahania, Al Shiliya SC, Al Kharaitiyat, Concordia Chiajna, Sportul Studențesc, CS Chimia Brazi și Petrolul Ploiești. 

Citește aici alte știri despre Liga 1:

Jucătorii lui Dinamo continuă protestele! Ce decizie au luat „câinii”

Una dintre vedetele de la CFR Cluj pune presiune înainte de debutul lui Șumudică: „Ar fi un dezastru!” » Cum e văzut antrenorul în vestiar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
creeperno115
creeperno115  •  02 Iulie 2021, 22:42

Ciorba reincalzita

gazistu
gazistu  •  02 Iulie 2021, 13:43

sperm ca asta sa fie ultimul sezon in L1, pt aceasta tentative de echip, , fara suporteri, fara galerie, fara traditie, fara , fara, fara,,care traieste din bani publici, PREFER in locul ei FCP, POLI TM sau U CJ!!

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Iulie 2021, 12:52

Il genio

Vezi toate comentariile (3)
Comentează