FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - UTA 0-1

FC Voluntari - UTA 0-1. Laszlo Balint exultă: „O victorie fantastică! Ne-am descătușat!”

UTA a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0. Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul arădenilor, a salutat prima victorie a echipei sale din noiembrie 2020.
UTA a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0. Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul arădenilor, a salutat prima victorie a echipei sale din noiembrie 2020.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 18:48 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 19:27

UTA a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0. Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul arădenilor, a salutat evoluția jucătorilor săi.

Toate detaliile despre meciul FC Voluntari - UTA 0-1, AICI

Programul + rezultatele rundei #17 din Liga 1

Laszlo Balint, „la cald”, după FC Voluntari - UTA 0-1

„Trebuie să-i felicit pe băieți. Am crezut până în ultima secundă, chiar dacă am suferit pe parcursul meciului. E important că am obținut punctele. E o adevărată descătușare! Ne dorim să obținem alte rezultate pozitive. Mai avem mult până la play-off, dar e important ca jucătorii să-și seteze acest obiectiv. 

Avem nevoie de continuitate, să ne stabilizăm locul în clasament într-o zonă liniștită. O victorie fantastică! Ne dă moral și încredere. Detaliile mici fac diferența, dovadă că jocul a fost decis azi de o fază fixă. Aveam nevoie de această victorie”, a declarat Balint la Look Sport+.

Am auzit că am fi avut un 11 metri, la Antal, în minutul 73, dar nu mai contează acum. Ne-am scuturat repede și ne-am bucurat la final
Laszlo Balint, antrenor UTA

Știam că va fi un meci foarte greu. Puteam marca mai devreme, am mai avut șanse. Merităm acest rezultat. Aveam nevoie de aceste puncte. Bineînțeles că țintim la play-off, cu 3 puncte urci imediat în clasament. De ce să nu ne gândim la play-off?
Erico da Silva - (fundaș UTA), marcatorul singurului gol al meciului

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

A prins Gigi Becali peștișorul de aur? Puştiul de 18 ani are cifre peste Stanciu, Man sau Mihăilă! Nici Adi Ilie și Mutu nu stăteau așa bine la vârsta majoratului

LPF a anunțat programul următoarelor 3 etape! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
publicer
publicer  •  19 Ianuarie 2021, 21:00

Au jucat mortii cu ranitii! Ne am descatusat spuse mister. . Tu chiar nu ai simtul penibilului??? Mai bine traisca bulanul. Tactica bime stiuta. Pe ei in careu la noi si in rest nimic. Vai de voi! Fotbal marunt,echipa marunta. Etapa trecuta ne spunea i cum ai jucat contra Viitorului un fel de Real Madrid de Romania.

duck_ati
duck_ati  •  19 Ianuarie 2021, 19:56

Bravo baieti ! Felicitari. Forza UTA !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează