FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”

FCSB a cerut un penalty în minutul 40 al partidei cu Sepsi, pentru un presupus fault comis asupra lui Octavian Popescu (17 ani). +28   FOTO
FCSB a cerut un penalty în minutul 40 al partidei cu Sepsi, pentru un presupus fault comis asupra lui Octavian Popescu (17 ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2020 21:48 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 22:30

FCSB a cerut un penalty în minutul 40 al partidei cu Sepsi, la scorul de 1-1, pentru un presupus fault comis asupra lui Octavian Popescu (17 ani). 

Octavian Popescu a devenit un expert în obținerea loviturilor de pedeapsă. Are deja două în acest sezon și consideră că ar fi meritat încă una. În minutul 40 al disputei cu Sepsi, a preluat frumos la marginea careului de 16 metri, pe poziție viitoare, apoi s-a ciocnit cu experimentatul Gabriel Vașvari. Contactul dintre cei doi are loc la nivelul șoldului. „Centralul” Horațiu Feșnic, bine plasat, la 5 metri de fază, nu a dictat nimic, spre nemulțumire taberei gazdelor. 

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

FCSB - Sepsi, duel tensionat în Liga 1

FCSB și Sepsi s-au duelat la Mogoșoaia, pe unul dintre terenurile Federației. Tribunele mici, extrem de apropiate de gazon, au permis captarea tuturor protestelor din cele două tabere. Mihai Stoica a fost cel mai vehement contestatar al deciziilor luate de Horațiu Feșnic. 

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”
FOTO: Captură @Look Sport+


După pauză, un nou moment tensionat: Vali Creţu a mers la Leo Grozavu pentru a-i reproşa ceva, iar Toni Petrea i-a spus lui Grozavu „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”, referindu-se la istoricul tehnicianului lui Sepsi. Ulterior, Grozavu a fost eliminat, iar MM Stoica a intervenit pentru a aplana conflictul, dialogând cu Cernea, antrenor de portari la Sepsi: „Cornele, fiţi mai calmi, că nu are rost să ne certăm noi în tribună. Ei sunt nervoşi pe gazon, dar noi ce avem?”, au fost cuvintele lui MM, conform Look Sport+.

VIDEO. Leo Grozavu o vede pe FCSB favorită la titlu

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi: 

Gratis în ianuarie » FCSB, la un pas să transfere revelația Ligii 1 + Gigi Becali vrea și un atacant

FCSB. Toni Petrea, despre meciul cu Sepsi și strategia pentru pregătirea de iarnă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
sexilianul
sexilianul  •  22 Decembrie 2020, 10:35

sa vezi lumanarea........

clujcampion
clujcampion  •  22 Decembrie 2020, 09:17
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 22 Decembrie 2020, 06:59

Iar despre tine se poate spune doar că dacă ar durea prostia,tu ai fi sirenă pe mașina Poliției.

Cand clonele ca tine vorbesc despre prostie, e CV

140611874433994
Sandu Pintilie  •  22 Decembrie 2020, 08:15

Meme avea tot dreptul sa-l certe pe Sfesnic. Doar e angajat la FCSB! Dar sa vorbeasca el despre Grozavu cel bataus?! El, care bate specatori pe stadion, in direct la TV?!?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează