FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB. Toni Petrea, despre meciul cu Sepsi și strategia pentru pregătirea de iarnă

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 16:57 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 17:08

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi, din etapa #15 a Ligii 1, programată luni, de la 20:30.

Antrenorul roș-albaștrilor este încrezător în forța echipei sale, chiar dacă știe că va întâlni o echipă puternică: „Am avut suficient timp să ne recuperăm pentru partida cu Sepsi de luni. Este o partidă foarte dificilă, ultima a turului. Față de meciul disputat în finala Cupei, ei și-au mai întărit lotul. Au adus jucători experimentați, dar noi sperăm să avem o evoluție bună”. 

Toni Petrea: „Sper să fim acum inspirați în alegerea primului 11”

Petrea a vorbit și despre situația jucătorilor înaintea ultimului meci din acest an: „Avem jucători profesioniști și cred că sunt destul de montați pentru a câștiga acest joc. Din fericire, în ultimele zile nu s-a mai întâmplat nimic neplăcut. Îi avem pe toți lângă echipă. Sper să fim acum inspirați în alegerea primului 11”.

Toni Petrea: „E o situație inedită cu pauza de doua săptămâni”

Antrenorul a declarat că elevii săi vor fi rechemați la antrenamente încă de la începutul lui 2021: „E o situație inedită cu pauza de doua săptămâni. Noi le-am pregătit un program jucătorilor si pentru perioada de vacanță și vom relua pregătirea încă de la începutul anului viitor”.

Etapa 15 // Match Preview FCSB - Sepsi

Citește mai multe știri despre FCSB:

După Lampard, FCSB are un alt jucător de legendă în echipă: „E Steven Gerrard! Și la 12 noaptea e în formă”

Mihai Stoica nu s-a abținut! Ironii după Craiova - FCSB 0-2: „Recital, dar împotriva cui?” » Nou atac la Istvan Kovacs + l-a ironizat pe Cârțu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mehighms
mehighms  •  21 Decembrie 2020, 05:34
Postat de magic4ever pe 20 Decembrie 2020, 19:17

FCSB nu este Steaua Bucuresti,FCSB a pierdut definitiv in instanta numele,stema si palmaresul si este cea mai avantajata echipa de arbitrii mai ales in momente cheie cand echipa nu juca nimic!O gluma de echipa...d-aia iese imediat in tururile preliminare din EL!

gluma esti tu si VCDB.

grandhit
grandhit  •  20 Decembrie 2020, 22:32
Postat de magic4ever pe 20 Decembrie 2020, 19:17

FCSB nu este Steaua Bucuresti,FCSB a pierdut definitiv in instanta numele,stema si palmaresul si este cea mai avantajata echipa de arbitrii mai ales in momente cheie cand echipa nu juca nimic!O gluma de echipa...d-aia iese imediat in tururile preliminare din EL!

pai chiar aia este i88diotule ca Steaua din liga 1 nu iese imediat din tururi preliminarii. cfr eliminata rusinos in turul 2 ucl. csu si botosani in turul 1 si 2 e.l. prost esti bah.

andrei.f
andrei.f  •  20 Decembrie 2020, 20:09

În pauza de iarnă, Steaua va fi acolo unde îi este locul, Lider !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează