FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Lampard, FCSB are un alt jucător de legendă în echipă: „E Steven Gerrard! Și la 12 noaptea e în formă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 07:38 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 08:01

După ce Ovidiu Popescu a fost comparat de Gigi Becali cu Frank Lampard, a venit rândul lui Gabriel Simion să fie asemănat cu un fost mare jucător englez.

Nana Falemi, fost jucător la echipa roș-albastră, l-a lăudat pe mijlocașul defensiv de 22 de ani, pe care l-a comparat cu Steven Gerrard, fostul mare fotbalist de la Liverpool.

„Mă bucur că îl văd pe Gabriel Simion în echipa de start. Sper ca pe viitor să ajungă căpitanul echipei pentru că e genul de jucător care e un lider prin exemplu. Nu vorbește mult. E similar lui Steven Gerrard, lider prin exemplul personal, prin ceea ce face pe teren și la antrenament.

E genul de jucător care și la 12 noaptea, dacă îl scoți pe teren, e în formă. E un băiat foarte cuminte, foarte serios. Mă bucur foarte tare că a ajuns la echipa mare”, a declarat Nana Falemi la Pro X.

Crescut la Academia FCSB și împrumutat în ultimii ani la Academica Clincein, Daco-Getica, Dunărea Călărași și Astra, Simion a bifat 9 partide în acest sezon pentru echipa lui Toni Petrea.

VIDEO Dorin Goian, savuros, despre șansa de a antrena FCSB: „Să nu mai văd titluri de genul ăsta”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Declarații la superlativ despre improvizația lui Toni Petrea: „E ca Rednic pe timpuri! Va face carieră dacă îl lasă să joace acolo”

Mihai Stoica nu s-a abținut! Ironii după Craiova - FCSB 0-2: „Recital, dar împotriva cui?” » Nou atac la Istvan Kovacs + l-a ironizat pe Cârțu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
zagna
zagna  •  21 Decembrie 2020, 14:56

Sunt de acord cu Nana Falemi, Gabriel Simion este cel mai bun mijlocas central (nr.6) din lotul Stelei si are un viitor stralucit !

stefan6945
stefan6945  •  20 Decembrie 2020, 17:43
Postat de Marcel Popa pe 20 Decembrie 2020, 10:25

O echipa de descultii Fcsb,orice echipa din vest dezintegreaza la scor Fcsb-eaua.

Da, intr-adevar o echipa de desculti, cu cel mai mare buget din liga I si cu un lot valoros.

104646408180595
Calin Pintea  •  20 Decembrie 2020, 11:32

Steaua e lider, joaca cel mai spectaculos fotbal, tehnic, in viteza (“viteziștii”) și are jumătate dintre titulari U21. Asta este Steaua, cea mai buna și iubita echipa din țara, in pofida atacurilor mârșave ale cazarmii, a cenzurii absurde impuse presei si a zvarcolirilor penibile ale pitifelnicilor care susțin echipe minuscule (cele doua UM perimate, kolosvar1907, craiolguta, academia de partid rapid, etc)!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează