FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

FCSB. Declarații la superlativ despre improvizația lui Toni Petrea: „E ca Rednic pe timpuri! Va face carieră dacă îl lasă să joace acolo”

Ovidiu Popescu a evoluat fără greșeală contra Craiovei. Sursă foto: Facebook FCSB Official
Ovidiu Popescu a evoluat fără greșeală contra Craiovei. Sursă foto: Facebook FCSB Official

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 10:46 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 11:26

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a lăudat prestația lui Ovidiu Popescu din meciul CS Universitatea Craiova - FCSB, încheiat 0-2.

Suspendat, fundașul central Andrei Miron nu a putut fi folosit de Toni Petrea în confruntarea de pe „Oblemenco”. Locul acestuia a fost luat de Ovidiu Popescu - mijlocaș defensiv de meserie - care s-a adaptat însă perfect poziției în care a fost utilizat aseară. 

„E ca Rednic pe timpuri, la modul cum iese cu mingea la picior. E peste fundașii centrali de la FCSB. Ar face carieră dacă l-ar lăsa să joace fundaș central”, a spus Dumitru Dragomir despre Ovidiu Popescu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

Ovidiu Popescu e unul dintre cei mai vechi oameni din lotul FCSB-ului. E considerat un fotbalist exponențial de către toți antrenorii trecuți pe la echipă, fiind un jucător polivalent, care poate fi folosit pe mai multe posturi. Acesta a evoluat inclusiv pe postul de fundaș lateral. 

6e nota primită de Ovidiu Popescu din partea Gazetei, după prestația din meciul Craiova - FCSB 0-2

VIDEO CSU Craiova - FCSB 0-2 // Dumitru Dragomir: „Mă mir cum de a fost Craiova pe primul loc până acum”

Citește și alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica nu s-a abținut! Ironii după Craiova - FCSB 0-2: „Recital, dar împotriva cui?” » Nou atac la Istvan Kovacs + l-a ironizat pe Cârțu

„Man i-a făcut retragerea lui Bancu”. Adrian Florea, concluzii drastice după victoria FCSB la Craiova: „Mâna lui Papură s-a văzut la pauză, echipa a ieșit praf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10204863120153432
Claud Amarad  •  19 Decembrie 2020, 17:27

FCSB n-a dat in foc, cum da laptele la fiert,mai ales in prima repriza,si a avut noroc cu gafele portarului la ambele goluri si la haotismul cetos din capul a catorva jucatori craioveni,iesiti de la cabine in repriza a doua ametiti de la apa bauta din cadoul facut de fcsb-isti,caci altfel nu ne putem inchipui ca dupa 15 minute de somn,au uitat sa se mai trezeasca la apel. Valoarea FCSB-ului am vazut-o cu cateva zile in urma,la confruntarea cu CFR Cluj,etalon de care o sa ne amintim mereu!

853246084756615
Marcel Popa  •  19 Decembrie 2020, 12:37

Iar a vorbit balbaitul,mare cunoscator de fotbal.

baddog26
baddog26  •  19 Decembrie 2020, 12:33

Deștept ce sa zic, Popescu nu are talie, nu are joc de cap, cum sa poată juca fundaș central!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează