FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

„Man i-a făcut retragerea lui Bancu”. Adrian Florea, concluzii drastice după victoria FCSB la Craiova: „Mâna lui Papură s-a văzut la pauză, echipa a ieșit praf”

Adrian Florea despre Craiova-FCSB 0-2
Adrian Florea despre Craiova-FCSB 0-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 08:45 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 09:16

Adrian Florea, șeful departamentului de fotbal intern de la Gazeta Sporturilor, a comentat în studioul GSP Live evoluțiile din derby-ul Craiova - FCSB 0-2, meci în care Dennis Man a reușit o dublă. 

„Mi-a dat un coleg de-ai noștri un mesaj foarte bun: «Dennis Man i-a făcut retragerea lui Bancu». Se poate retrage după meciul ăsta. Poate te duci cu caseta la nepoți peste 30 de ani: «Ia zi bunicule, cum jucai fotbal?» Ce răspunde? «Uite, cu pandemia, dar era unul Man, mi-a rupt coloana». 

Se zice că antrenorii se văd la schimbări și la pauză. Cum nu știm cine face schimbările la Craiova, ne uităm la pauză. Iar la pauză, am văzut mâna lui Papură. Tot am impresia că s-au îmbrăcat unii în tricourile lor. În prima repriză, craiovenii au avut 3-4 ocazii, chiar mai mari ca ale FCSB, dar după au fost praf.  

Sincer, nu îmi amintesc un meci atât de slab al Craiovei acesteia. Mamut poate și el să se lase. Dacă nici cu Ovidiu Popescu nu reușește ... Sunt unele lucruri de neînțeles. De ce l-a băgat pe Ivan, de ce l-a ținut pe teren? Cicâldău a fost la cel mai prost meci al lui, Nistor a păcălit. Chiar nu înțeleg ce a fost la pauză. Trebuia să fie 5-0 în repriza a doua. Nici cu Hermannstadt nu a avut FCSB atâtea ocazii”, a explicat Adrian Florea.

Nota 3a primit Corneliu Papură pentru cum a antrenat Craiova în înfrângerea cu FCSB, în Gazeta Sporturilor de astăzi. Tot cu 3 a fost notat și căpitanul Bancu

Citește și alte știri după Craiova - FCSB 0-2: 

Papură, sacrificat din nou de Rotaru?! 4 variante tari pentru banca oltenilor + o soluție de avarie

CRAIOVA - FCSB 0-2. Concluziile lui Ilie Dumitrescu după derby: „A fost scenariu perfect pentru FCSB” » Ce jucători a lăudat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
republicanapoca
republicanapoca  •  19 Decembrie 2020, 23:37
Postat de sibelius pe 19 Decembrie 2020, 20:59

Da, sigur ca da, Costache e atat de bun ca in meciurile din E.L. nu a prins nici banca de rezerve si da goluri pe banda rulanta.

n-ai inteles esentialul :costache a fost mult peste umflaturile de las fcfcsb

189254898748309
Claude SH  •  19 Decembrie 2020, 23:20

Foarte tare chestia cu Bancu bunic :))) în orice caz la meciul cu Fcsb , Man l-a făcut pe Bancu sa creadă și el ca nu e fundaș stânga de meserie și ca poate uita acest post. Chiar nu îl înțeleg pe Papura, pe ceilalți foști antrenori, cum de nu l-au folosit mijlocas stânga. Are calitate și forță. De ce se insista atât pentru postul de fundaș stânga?

sibelius
sibelius  •  19 Decembrie 2020, 20:59
Postat de republicanapoca pe 19 Decembrie 2020, 19:04

Vedetele fcfcsb sunt mult sub nivelul CFR ului.. costache a fost mult peste umflaturile de las fcfcsb

Da, sigur ca da, Costache e atat de bun ca in meciurile din E.L. nu a prins nici banca de rezerve si da goluri pe banda rulanta.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează