FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

CRAIOVA - FCSB 0-2. Concluziile lui Ilie Dumitrescu după derby: „A fost scenariu perfect pentru FCSB” » Ce jucători a lăudat

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 22:58 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 23:10

Ilie Dumitrescu a analizat meciul CS Universitatea Craiova - FCSB, 0-2, și a lăudat jocul prestat de formația roș-albastră, criticând evoluția oltenilor.

Fostul internațional a lăudat prestația avută de Dennis Man și Florinel Coman, dar și jocul lui Florin Tănase, folosit ca atacant central în această seară de antrenorul Toni Petrea.

„A fost scenariu perfect pentru FCSB! Este o echipă lucrată pe faza de construcție, o echipă reactivă! FCSB s-a simțit foarte confortabil la Craiova pentru că jucătorii au avut spațiu și timp de gândire.Man a avut o seară fantastică! Moruțan și Coman, dacă le dai libertate și nu faci presing, au timp să gândească și să paseze către cel care cere mingea. Azi m-a impresionat jocul între linii și inteligența lui Florin Tănase. 

El a stat foarte bine între fundașii centrali, i-a ținut pe loc, iar Man și Coman au plecat din lateral și au intrat în centru. Tănase a avut o poziționare extrem de inteligentă. La primul gol se vede inteligența lui în joc.

De partea cealaltă, Craiova a fost o echipă care are mari deficiențe pe partea defensivă. Craiova încearcă să facă un presing, dar nu e unul agresiv și organizat. Nu e un presing în haită, lucrat”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO GSP LIVE: Toate reacțiile după Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Complexul continuă » FCSB revine pe primul loc, după ce s-a distrat ca-n curtea școlii cu fundașii Craiovei! Cum arată clasamentul

Craiova - FCSB, comentat live de Buzărin, Ioanițoaia și Răureanu: „Mărinimoși fecesebiștii! Indecent și rușinos e halul în care au arătat oltenii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
105662257060988
Eugen Qy  •  21 Decembrie 2020, 03:20

Daca pana si OBOSITA echipa din Cluj i-a batut de le-au mers fulgii....Diferenta o fac doar GRESELILE individuale ! La un meci international ADVERSARUL profita la maximum de acestea, pe cand pe plan intern aproape ca nu se observa ! Un marcaj ATENT ii scoate din joc pe Coman si pe Tanase si astfel rupe echipa fc fcsb ... Mult laudatii Man, Coman si Tanase au ratat ocazii cat roata tractorului si doar nereusita lui Mamut a facut ca oltenii sa nu conduca la sfarsitul primei reprize ! Dupa golul fecesebist oltenii au intrat in degringolada si au comois eroeri inlantuitew ceea ce NU SE INTAMPLA in mandatul lui Bergodi ! Una peste alta ambele echipe au facut erori atat in aparare cat si i8n atac cu observatia ca fecesebe a si inscris ! Sunt multumit ca totusi Man a inscris si va pleca undeva, unde chiar va juca impotriva unor ADEVARATI adversari, meci de meci...abia ACOLO isi va proba valoarea -nu in Campionatul din tara noastra care scartaie din toate inchieturile, mai mai sa se prabuseasca ...Oricum dupa plecarea celor 3 echipa lui gb va suferi amarnic cu tot Morutanul ei, iar aceasta echipa va reveni acolo unde ii e locul pe 2 sau pe 3 ! Ce a aratat aceasta echipa nu e de valoarea unei echipe de Champions League !

parpalache
parpalache  •  19 Decembrie 2020, 14:44
Postat de ijohn pe 19 Decembrie 2020, 09:47

Nu se vede padurea din cauza copacilor....majoritatea o dau in “superderby” “patima” si alte alea....cand de fapt am vazut un festival de pase gresite, ocaziile s-au nascut din mingi sarite/gresite de adversar, liniile de fund ale ambelor echipe incaseaza cel putin 5 goluri/meci in cupele europene cu o echipa din divizia a doua din Germania, dezorganizare tactica la ambele echipa ceva de groaza (inclusiv la primul gol vine jucatorul de pe partea cealalta sa-i ia mingea colegului sau). Cu o floare nu se face primavara, cei 3 Coman/Tanase/Man talente individuale care iti rezolva o faza in fiecare meci in care se face un marcaj mai larg,in special in campionatul Romaniei.....Craiova cu greseli mari in fiecare derby important (cum a fost si cu CFR anul trecut). In afara de finala campionatului, CFR batuse la Craiova in ultima etapa din campionatul regulat cu 2 greseli grave ale fundasului care a dat pasa la adversar. Craiova, fara Piturca nu ia campionatul. Chiar daca a inceput prost mandatul, trebuia lasat. Acum incepe bine si se pierde pe parcurs. Se ajunge sa aiba sanse la campionat in playoff doar datorita modului se organizare a competitiei si a faptului ca celelalte nu stralucesc, exact cum am scris mai sus. Majoritatea au sanse la campionat cand se ajunge in playoff. Dar noi...na....tot cu copacii....nu vedem ansamblul, adevarul.

Balasa l-a”mancat”si pe Piturca-in acel 1-4 cu...fcsb,care l-a facut sa-si dea demisia!

calinescu_
calinescu_  •  19 Decembrie 2020, 10:06

Ilie , lasa consultanta pentru Gigi ...!!! Ori esti barbat si mergi de antrenor ori nu ne mai ameti penoi ...!!!! Probabil Gigi iti da un comision consistent , dar mai lasa-ne cu laudele tale ...!!! Toata suflarea fotbalistica stie ca Neubert le-a dat "martzoagelor jaratec" si acum alearga ca niste armasari ...!!! Totul e o uriasa minciuna si manipulare ...!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close