FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

CRAIOVA - FCSB 0-2. Corneliu Papură, sacrificat din nou de Rotaru?! 4 variante tari pentru banca oltenilor + o soluție de avarie

5 nume importante au șanse să-l înlocuiască pe Corneiu Papură la Craiova
5 nume importante au șanse să-l înlocuiască pe Corneiu Papură la Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 23:05 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 00:15

CS Universitatea Craiova a pierdut clar pe teren propriu, 0-2, iar partida i-ar putea fi decisivă antrenorului Corneliu Papură.

Readus pentru a-l înlocui pe Cristiano Bergodi, Corneliu Papură ar putea fi îndepărtat de pe banca oltenilor dacă va pierde și meciul cu CFR Cluj, de marți. Finanțatorul Mihai Rotaru poate aduce un antrenor cu nume, mai ales că nu duce lipsă de soluții.

1. Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, dublu campion în România cu FCSB, ar putea fi o lovitură de imagine pentru Craiova, în lupta cu echipa roș-albastră, Antrenorul de 45 de ani e liber din octombrie, după ce s-a despărțit de Al Wasl și nu a dorit să revină la FCSB, acolo unde antrenor este fostul său colaborator, Toni Petrea. 

CRAIOVA - FCSB 0-2. Corneliu Papură, sacrificat din nou de Rotaru?! 4 variante tari pentru banca oltenilor + o soluție de avarie

Reghe, care a mai antrenat la Gloria Bistrița, U Craiova 1948, FC Snagov, Concordia, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda și Al Wasl, ar putea fi tentat să revină în Liga 1 și să lupte pentru titlu, refuzând astfel posibile oferte pe bani mai mulți din zona Golfului.

2. Dan Petrescu

Dan Petrescu ar putea fi și el o lovitură pe care ar da-o oltenii. Rotaru ar fi încercat deja să negocieze cu fostul antrenor de la CFR Cluj, dar „Bursucul” pare aproape de Al Nassr Riad, din Arabia Saudită.

2.000.000 de euroeste salariul pe care Al Nassr e gata să i-l ofere lui Petrescu

Campion de trei ori la rând cu CFR Cluj, Petrescu nu ar spune nu unei noi aventuri în Liga 1. „Au sunat foarte mulți impresari, dar au fost doar discuții. Aș vrea să mă gândesc după Anul Nou la ce voi face. Trebuie să fie o ofertă bună, de care să fiu mulțumit, și echipa să aibă ambiții.  M-am simțit foarte bine în România, mai ales că am câștigat”, a spus Petrescu recent.

Marea eroare a lui Papură: „Asta i-aș reproșa, acolo s-a ales praful! Aș fi aruncat prosopul”

3. Walter Zenga

Walter Zenga (60 de ani) ar putea continua lista de antrenor italieni aduși de Rotaru la CS Universitatea Craiova. Fostul mare portar e liber de contract din august, când a plecat de la Cagliari și ar putea fi cel ales pentru a-i pregăti pe olteni în restul sezonului.

CRAIOVA - FCSB 0-2. Corneliu Papură, sacrificat din nou de Rotaru?! 4 variante tari pentru banca oltenilor + o soluție de avarie

Zenga a fost ofertat recent de echipe din Liga 1, iar Craiova ar fi tentatăsă numească tot un antrenor italian pe bancă. Fostul antrenor al lui Dinamo și FCSB ia și el în calcul o revenire în România.  

De-a lungul carierei, Zenga a mai antrenat la Brera, FC Național, FCSB, Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr Riad, Al Nasr Dubai, Al Jazira, Sampdoria, Al Shaab, Wolverhampton, Crotone, Venezia și Cagliari.

4. Cosmin Contra

CRAIOVA - FCSB 0-2. Corneliu Papură, sacrificat din nou de Rotaru?! 4 variante tari pentru banca oltenilor + o soluție de avarie

Plecat de la Dinamo, din cauza problemelor financiare, Cosmin Contra a anunțat că nu mai e dispus să antreneze în România, dar ar putea fi convins să accepte oferta oltenilor, având în vedere condițiile excelente de la club și posibilitatea de a se lupta la titlu.

„Guriță” este una dintre vechile dorințe ale lui Mihai Rotaru. Finanțatorul oltenilor l-a dorit pe Contra și-n mai, după plecarea lui Papură, dar cele două părți nu au ajuns la un acord.  Fostul selecționer al României a mai antrenat la Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guanghzou R&F, Alcorcon și Dinamo.

5. Sorin Cârțu

CRAIOVA - FCSB 0-2. Corneliu Papură, sacrificat din nou de Rotaru?! 4 variante tari pentru banca oltenilor + o soluție de avarie

Sorin Cârțu (65 de ani) ar putea fi soluția internă a oltenilor. Actualul președinte al Craiovei ar putea reveni pe banca echipei pentru a redresa clubul, folosindu-se de experiența sa. Cârțu s-a mai ocupat de această echipă în perioada septembrie 2014 – septembrie 2015, când a fost director tehnic, alături de Emil Săndoi.

VIDEO GSP LIVE: Toate reacțiile după Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Complexul continuă » FCSB revine pe primul loc, după ce s-a distrat ca-n curtea școlii cu fundașii Craiovei! Cum arată clasamentul

Craiova - FCSB, comentat live de Buzărin, Ioanițoaia și Răureanu: „Mărinimoși fecesebiștii! Indecent și rușinos e halul în care au arătat oltenii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  24 Decembrie 2020, 09:59

Orice echipa cu un minim de pretentii atunci cand ramane fara antrenor cauta urgent, foarte urgent, o solutie pe masura pretentiilor. La fel si cand nu are jucator pe un anumit post. Dar Craiova nu este orice echipa si se vede.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  20 Decembrie 2020, 23:16

Stati ca nu s-a terminat rotaru-coftaru i-a dat un tun maciuca lui gigi-oieru si i l-a suflat pe marela adrian stoian, starul din serie A care tocmai s-a despartit amiabil si cu pupaturi de regele hagi care i-a multumit pentru efortul depus si imensa contributie adusa la ascensiunea si pozitia in clasament a viitorului. In orice caz marele star stoian va rezolva toate problemele de la craiova dar isi va indeplini la frageda varsta de 29 de ani visul din copilarie acela de a imbraca tricoul de campion in oltenia... E ceva de noaptea mintii... Astea-s concluziile la care ajungi daca citesti marile articole, analize si stiri scrise imensii gazetari ai gsp!!!

remarque
remarque  •  20 Decembrie 2020, 09:36
Postat de Radulescu Aurel pe 19 Decembrie 2020, 13:51

In mare parte sunt de acord cu cele afirmate in acest comentariu,dar am o simpla intrebare si anume: Cum se explica ca,toti jucatorii transferati de Craiova,nici unul nu da rezultate,desi la fostele echipe erau foarte buni?In alta ordine de idei toti cei din conducerea clubului,au o fisa a postului cu responsabilitati si sarcini individuale ?Ei stiu pe ce isi iau banii? Cred ca si ei, la fel antrenorul si marea majoritate a fotbalistilor sunt raspunzatori de situatia necorespunzatoare a fotbalului practicat de Universitatea Craiova.In rest, ne-am cam saturat de brambureala de la acest club.

poate fi clubul altfel decat orasul si oamenii? Vorbiti de brambureala din club. :) Oltenii au alte calitati categoric, dar nu organizarea. Oltenia = miscare browniana. Acum il pomeniti pe Dan Petrescu posibil antrenor? Pai Dan vine cu ideile lui. Oltenii au criticat mereu jocul echipelor antrenate de Petrescu. Si acum il vor la echipa :))))))))))))))))). Sau discuta ca il vor. Daca va castiga campionatul, nu organizarea va fi atuul Craiovei. Ma rog, totul este relativ in termeni. O fi existand si un concept de organizare olteneasca :P

Vezi toate comentariile (36)
Comentează