FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a fost la un pas să-l piardă din nou pe Budescu: "Erau gata să achite banii!" » De ce a semnat până la urmă cu trupa lui Dică

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 20:24

FCSB l-a transferat săptămâna trecută pe Constantin Budescu, însă formația roș-albastră a fost la un pas să-l rateze pe fotbalist la fel cum a făcut-o și anul trecut.

Marius Șumudică spune că mijlocașul de 28 de ani a primit o ofertă foarte bună de la Kayserispor, dar, între timp, Budescu se înțelesese verbal cu Gigi Becali.

"Înainte să ajung eu acolo (n.r. la Kayserispor) și să semnez, cei de la Kayseri i-au făcut o ofertă concretă lui Budescu. M-au întrebat și pe mine, când au ajuns cu mine la un consens și le-am spus că e un jucător foarte bun, pe care l-am antrenat trei ani, dar că nu vreau să le propun eu jucători români, ca să nu se interpreteze.

Ei mi-au spus să stau liniștit, că Budescu este deja pe lista lor, prin intermediul unui impresar și că vor să-l ia. Erau gata să achite banii, dar într-un final Budi a ales să semneze cu FCSB", a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Între timp Marius Șumudică a semnat cu Kayserispor și a încercat să facă deja primul transfer, dar a fost refuzat de turci. VEZI AICI DETALII!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  14 Iunie 2017, 09:27

Mare smecherie...

spinoza
spinoza  •  13 Iunie 2017, 22:21

Telenovelas!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează