FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a început negocierile pentru încă un fundaș: „A făcut o ofertă pentru Andrei Chindriș! Dar nu-l dau cu mai puțin de 1,5 milioane”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 10:14

După ce l-a adus pe Andrei Miron, FCSB îl vrea și pe celălalt fundaș central de la FC Botoșani: Andrei Chindriș (21 de ani). 

Patronul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali, patronul FCSB, pentru transferul lui Andrei Chindriș, dar încă nu au ajuns la un acord.

„Mi-a propus o sumă de transfer foarte mică. Chindriș nu poate pleca sub un milion și jumătate de euro de la Botoșani.

Deocamdată, Andrei nu e copt pentru FCSB. Miron, de exemplu, e mai pregătit, pentru că el nu apleacă urechea. El este un tip inteligent, aleargă cel mai puțin, dar are cel mai bun randament. Când merg la FCSB, pentru ei e ca și cum s-ar duce la interogatoriu”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X. 

650.000 de euroeste cota lui Andrei Chindriș, potrivit transfermarkt

Stoperul Chindriș are două selecții la naționala de tineret, fiind titular în preliminariile EURO 2021. Acesta a venit la FC Botoșani în ianuarie 2017, de la U Cluj.

A mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 22 meciuri în Liga 1. Miron va merge la FCSB înainte de ultima etapă din sezonul regulat, actele fiind deja semnate. FCSB nu plătește niciun ban pentru acest transfer, iar FC Botoșani păstrează procente dintr-un viitor transfer. 

Match preview Dinamo - FCSB 

Citește și:

Gigi Becali, bani pentru fanii din Peluza Nord: „Aveam sete de galerie! Dar fanii noștri nu pot să-i întreacă pe dinamoviști”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
firaldo
firaldo  •  22 Februarie 2020, 08:49

Spune omul care si-a dat cel mai bun fundaș central....gratis la FC Fcsb :)))))))))))

rocky2
rocky2  •  13 Februarie 2020, 21:57
Postat de andi_frunzescu pe 13 Februarie 2020, 12:00

Transfer in proportie de 99,5% realizat.Urmeaza Duganzic,tot pe aceeasi filiera moldavo-becaliota,pentru ca numai Gigi cumpara tot ce este valoros in tara asta pentru ca vrea sa faca din acest club o forta pe plan intern si international.

Hehehehehehehe!

1763887750508605
Calin Francu  •  13 Februarie 2020, 13:45

Ieftimie e dus rau cine dtacu ii da lui 1.5 mil de euro pe un fundas . Nu dau pe Planici sau Tiru sau Pascanu si dau pe Chindris . E vrajeala de doi lei sa stea el linistit ca nu vede el asa suma . Asa a zis si de Ogenda si la dat cu 500000. Nu mai spun de Burca sau Golofca . El tot timpul cind vrea Becali un jucator cere luna de pe cer si apoi ajunge sa-i vinda pe la cfr . Craiova pe bani de nimic .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează