FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Gigi Becali, bani pentru fanii din Peluza Nord: „Aveam sete de galerie! Dar fanii noștri nu pot să-i întreacă pe dinamoviști”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 09:38

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:00, în ultimul Derby de România din acest sezon de Liga 1. La meci, galeriile celor două echipe promit un show spectaculos. 

  • Dinamo - FCSB va fi liveTEXT, video si foto pe GSP.RO, duminică de la ora 20:00, și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

La meciul de pe Arena Națională FCSB va avea parte de sprijinul Peluzei Nord, care a anunțat că revine alături de echipa lui Bogdan Vintilă. Fanii roș-albaștrilor vor avea 8.200 de bilete, iar patronul Gigi Becali s-a implicat personal pentru a fi sigur că galeria echipei sale se va ridica la nivelul rivalei. 

Gigi Becali: „Aveam sete de galerie”

„Le-am dat bani fanilor ca să facă o coregrafie spectaculoasă. Aveam sete de galerie după atâta timp fară fani. Dar nu am dat bani, am cumpărat materiale. Le-am plătit eu, am și facturi.

Să mă ierte fanii, dar e greu să îi întreci pe cei de la Dinamo. E greu cu ei, sunt inventivi. La galerie, mereu au fost peste noi. Galeria lui Dinamo e numărul 1 în țară, peste noi și peste olteni”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. „Bogdan Vintilă rămâne pe veci la FCSB. Chiar dacă pierde cu Dinamo. Îl înmormântez sau mă înmormântează. E o parabolă” Gigi Becali.

+12 FOTO

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Gigi Becali anunță falimentul FCSB după derby-ul cu Dinamo: „Nu mă mai interesează! Înseamnă că nu avem nicio perspectivă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
1682371101802313
Sorin Florinel  •  13 Februarie 2020, 20:02
Postat de Preoteasa Constantin pe 13 Februarie 2020, 19:38

Rapidu are ce-a mai tare si frumoasa galerie ! Recordu de spectatori tot Rapidu il detine ! La meciul cu CSA meci de liga 4 au fost 38ooo de spectatori ! Daca retrogradeaza cati suporteri mai vin la meci De FCSB nu zic nimic echipa care trage la titlu a avut 400 de suporteri noroc ca ia platit ciobanu sa mai vina !

Rapid,Craioba,Petrolul..spectatorii multi,divizia C 38.000..totul este adevarat sunt gaelerii frumoase,pline de istorie..Insa este foarte usor de observat ca galeria lui Dinamo este peste tot ce a existat si exista in tara.printre primle 5 din lume,,nu ma refer la nr din tribune,.E vorba de ceea ce poat face,cum se joaca cu tribuna expunand povesti ,emotii culori intrun specatcol greu de atins in Romania .Sunt unici.europa a spus.o,clasamentele de specialitate a spus.o....restul este doar aici la nou in liguta 1,,,ca Rapid,ca Petrolul..ca..ca...e greu cu PCH!!

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  13 Februarie 2020, 19:38

Rapidu are ce-a mai tare si frumoasa galerie ! Recordu de spectatori tot Rapidu il detine ! La meciul cu CSA meci de liga 4 au fost 38ooo de spectatori ! Daca retrogradeaza cati suporteri mai vin la meci De FCSB nu zic nimic echipa care trage la titlu a avut 400 de suporteri noroc ca ia platit ciobanu sa mai vina !

super_poison
super_poison  •  13 Februarie 2020, 17:31

Peluza Semi-Nord e o sleahta de recidiviști plătiți să vină la meci. De proști ce sunt vor striga numele Stelei București, adică fix numele echipei cu care FC FCSB se judecă prin tribunale și care le va cauza dispariția. Ce tare! Ce vremuri... :)) Inflație de prostie în fotbalul românesc.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează