FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

DINAMO - FCSB // Gigi Becali anunță falimentul FCSB după derby-ul cu Dinamo: „Nu mă mai interesează! Înseamnă că nu avem nicio perspectivă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 19:58

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre derby-ul cu Dinamo, de duminică, și anunță că este gata să renunțe la echipă dacă pierde cu marea rivală.

„Dacă Dinamo ne bate pun o spânzurătoare direct în mijlocul terenului. O pun acolo de unde se începe mingea. 

Acum, să vă spun ceva pe bune. Dacă ne bate Dinamo, la revedere! Nu mă mai interesează. Nu e vorba de orgoliu.

Dacă pierdem înseamnă că nu avem nicio perspectivă. Dinamo e în play-out. Cum să mă bată? Nu e vorba de Dinamo, ci de locul unde e acum. E pe 8 sau pe cât? (n.r. pe 9) Nu e vorba de Dinamo. Nu vreau să mă bată o echipă de pe locul 9. Nu vreau să-i supăr pe cei de la Dinamo. Dar eu mă bat la tilul și pierd cu locul 9 înseamnă că nu am ce căuta la fotbal”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la 20:00, și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și Telekom Sport

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a căzut transferul lui Dragoș Nedelcu: „El nu a vrut! De mâine, e la antrenamente”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
zorrozabal
zorrozabal  •  13 Februarie 2020, 15:03
Postat de parpalache pe 12 Februarie 2020, 20:57

He,he!Bine ar fi sa bata Dinamo-cu toate ca n-a fost in stare sa bata pe ultima clasata-dar nici nu ne-ar bucura sa dispara Becali din fotbal!Noi pe cine mai injuram?

Greu!Baga"***"Tanase un plonjon artistic,de cad in fund arbitri de admiratie!Ca pe langa penalty-ul din"program",pluseaza si cu un "rosu"!Sa fie"masa"bogata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  13 Februarie 2020, 14:58
Postat de zecs93 pe 12 Februarie 2020, 22:37

o sa joace Sin care e de meserie mijlocas stanga

Chestia e ca asa "a jucat" si Kostrna,dar vinovat a fost Popescu!Daca fundasul lateral nu isi face treaba si nu este dublat de mijlocas,adversarul vine ca pe bulevard si intra in careu!Urmeaza ori pasa la un coechipier bine plasat, care o baga in poarta,ori fault,penalty si cartonas!

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  13 Februarie 2020, 11:09

Desi mi-e greu s-o spun si s-o gandesc, dar parca as tine cu Dinamo la meciul asta...:))) Vrajeli becaliote

Vezi toate comentariile (79)
Comentează