FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a căzut transferul lui Dragoș Nedelcu: „El nu a vrut! De mâine, e la antrenamente”

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 19:30

Dragoș Nedelcu (22 de ani) nu mai pleacă de la FCSB, refuzând transferul în Ungaria, la MOL Vidi, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat că jucătorul a refuzat oferta maghiarilor și că va reveni sub comanda antrenorului Bogdan Vintilă.

„A căzut transferul, da! Jucătorul nu am mai vrut să meargă acolo. Eu nu oblig pe nimeni să plece de la club. Am acceptat oferta pentru că m-am gândit că el vrea să plece. Dar a refuzat și, de mâine, va fi din nou la antrenamente. 

Nu e nicio problemă. Poate așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Poate el va deveni un jucător mai bun acum și poate o să iau și mai multe milioane de euro pe el”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

MOL Vidi oferea 500.000 de euro pentru împrumutul lui Dragoș Nedelcu până pe 31 decembrie 2020. Dacă mijlocașul îi convingea pe maghiari, FCSB mai încasa 1,5 milioane de euro.

52 de meciuriîn doi ani și jumătate a jucat Nedelcu la FCSB și a marcat două goluri

1.500.000 de euroeste cota lui Dragoș Nedelcu, potrivit transfermarkt

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și: 

Se vede „mâna” lui Bogdan Vintilă! FCSB suferă după primul cantonament făcut sub comanda lui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
138672209828437
Gelu Oanca  •  12 Februarie 2020, 21:57

A cazut transferul pentru ca Ungurii dadeau 500.000 pentru el definitiv nu imprumut. Ce valoare are el sa faca 2000.000.

rocky2
rocky2  •  12 Februarie 2020, 20:43

E minciuna gogonata ca jucatorul n-a mai vrut sa plece la salariu mai mare! Ungurii n-au mai vrut sa-i dea bani ciobanului!

persanu
persanu  •  12 Februarie 2020, 20:23

Nu xred sau cel puțin nu am mai auzit ca pana acum un jucător care își da acceptul pentru transfer dupa ce cluburile s-au înțeles iar după vizita medicala jucatorul sa refuze. Ori este o minciuna marfa Jiji ori este o minciuna cu probleme descoperite la vizita medicală, cred ca nimeni nu înțelege această poveste... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează