FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Transferul lui Dragoș Nedelcu la MOL Vidi a căzut! Mijlocașul a refuzat oferta în ultimul moment

Articol de , - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 17:19

Transferul mijlocașului Dragoș Nedelcu (22 de ani) de la FCSB la MOL Vidi a căzut! Jucătorul revine la echipa roș-albastră.

Deși plecase deja în Ungaria pentru a face vizita medicală, sursele GSP.RO anunță că Dragoș Nedelcu nu va merge în Ungaria, la MOL Vidi, și va continua la FCSB! 

Echipa roș-albastră urma să primească 500.000 de euro pentru împrumutul lui Nedelcu până la 31 decembrie 2020, iar dacă îi convingea pe maghiari, FCSB mai încasa 1,5 milioane de euro.

Dragoș Nedelcu a refuzat?!

Din informațiile GSP, FCSB era mulțumită de ofertă și acceptase termenii formației maghiare. Becali i-a dat voie lui Nedelcu să negocieze cu MOL Vidi și se pare că afacerea ar fi căzut din cauza jucătorului. Un oficial al echipei maghiar a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că Dragoș ajunsese la un acord cu echipa, dar în ultimul moment s-a răzgândit și a decis să nu mai semneze.

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a căzut transferul lui Dragoș Nedelcu: „El nu a vrut! De mâine, e la antrenamente”

Se pare că mijlocașul ar fi fost nemulțumit de ofertă, deși clubul din Ungaria i-a acceptat condițiile.

52 de meciuriîn doi ani și jumătate a jucat Nedelcu la FCSB și a marcat două goluri

1.500.000 de euroeste cota lui Dragoș Nedelcu, potrivit transfermarkt

FCSB l-a cumpărat pe Nedelcu de la Viitorul în 2017, cu două milioane de euro. 

Match preview Dinamo - FCSB

„Ce măsuri iau? Uite ce măsuri iau: Nedelcu a plecat, scap de salariul lui de 15.000 de euro lunar. Mai iau și niște bani pe el și nu vreau să mai am cheltuieli de 600.000 de euro lunar cu salariile, vreau să reduc bugetul la 350.000”
Gigi Becali, la TV Digi Sport, după FCSB - Clinceni 0-0

În acest sezon, Dragoș Nedelcu a bifat 8 meciuri pentru echipa roș-albastră și a marcat un gol.

Citește și: 

Arbitrează Horațiu Feșnic, talismanul lui Dinamo și preferatul lui Gigi Becali!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
super_poison
super_poison  •  12 Februarie 2020, 20:23
Postat de valyomanid4 pe 12 Februarie 2020, 19:16

Il asteptam pe pacaliciul randoom sa ne explice cum "luam" 2 mil.euro pe Nedelcu...:))))

Si apoi sa ne spuna cum ''au luat'' 2 milioane pe Gnohere :)))

super_poison
super_poison  •  12 Februarie 2020, 20:18

Bai Randume, e posibil asa ceva? :)) Nici p'asta nu l-a dat Gigi... Cu ce plateste salariile? :)) S-a scremut toata iarna sa vanda ceva, macar pe 500.000 si tot nu i-a iesit. Toate semnele indica faptul ca sfarsitul acestei clone abjecte este foarte aproape! Ce bine!

roja_azul76
roja_azul76  •  12 Februarie 2020, 19:58
Postat de valeri.gazzaev.always.here pe 12 Februarie 2020, 19:45

Pai acum ce sa zic...lucrezi si cu materialul clientului. Uite-te la acest articol, si la subiecte in general. E o realitate faptul ca fotbalul a ajuns intr-o prapastie. Cine decide tot la fcsb ? Nu e jiji ? Nu el face si desface ? N-as avea o problema sa-l ignor insa actiunile si comportamentul lui influenteaza tot ce se intampla. De la jocurile de culise, la parodiile puse in scena cu episoade arhicunoscute (n-are rost sa le reiau acum, le stii si tu). Ceilalti ii canta in struna...de la simpli bagatori de seama ca sandu boc, pana la partenerii de competitie gen iftime. Referitor la "obsesie" :toate echipele au "bubele" lor. Noi doar le "exploatam" aici pe site. Dezbatem. Ma rog, aici e chestie de preferinte, de ce parte a baricadei esti :)

De partea echipei, nu a lui Jijel! In ceea ce-l priveste, sunt de acord cu tine 100%., dar principalii vinovati sunt cei care-l mediatizeaza(televiziunile), de dragul unor puncte de rainting! Este un "personaj", ce poti sa spui, iar la noi se promoveaza intens nonvalorile! Aminteste-ti cand am traversat cea mai buna perioada din punct de vedere fotbalistic! Atunci cand el a fost la "pastrare" si nu putea folosi telefonul prea des!:)))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează