FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB a primit răspunsul de la Rusescu! Gigi Becali anunță: "Mai încerc un atac"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 11:34

Gigi Becali anunță că după varianta Omrani, pentru FCSB s-a închis și pista Rusescu, pe care turcii nu-l lasă să plece. De asemenea dezvăluie că azi îi va mai face o ofertă lui Nemec, care s-a înțeles cu Pafos, dar încă n-a semnat. 

" FCSB nu-l mai vrea pe Omrani. Doar dacă era liber ne interesa. Acum 6 luni îl puteam lua pe 200.000 sau 300.000. Nu mă interesează pe bani. Dacă Dumnezeu n-a vrut să fie, n-a fost, ce să faci?

Pe Rusescu nu-l lasă ăia să plece. Chiar vor să-i prelungească înțelegerea. Am vrut să-l luăm definitiv, nu împrumut. Vrem un alt atacant, trebuie să aducem.

MM mi-a spus că dacă rămâne Gnohere, ne descurcăm și fără. Dar dacă pleacă, trebuie să luăm neapărat. M-am lăsat pe mâna lor, nu avem ce să luăm din țară, nu avem ce", a zis Gigi Becali la televiziunea ProX. 

...despre transferuri: "Avem nevoie de un fundaș central și neapărat un atacant". 

...despre Nemec: "Nemec s-a însurat, soția lui n-a vrut în România și în țări musulmane. I-a făcut pe plac soției, așa a considerat el. O să-l atac iar dacă tot îmi spuneți că n-a semnat și doar s-a înțeles. Ultima ofertă făcut a fost de 100.000 la semnătură și 20.000 pe lună. O să mai încerc un atac". 

Citește și:  Adio, Nemec! Slovacul o lasă pe FCSB cu ochii în soare: s-a înțeles deja cu o altă echipă! Ce salariu și primă de instalare va avea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ffdp
ffdp  •  09 Iulie 2018, 21:16

de ce stergi bre ''clubul fcsb '' ?????? daca vede nea jiji te da afara de la gsp

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  09 Iulie 2018, 15:23
Postat de catalynn pe 09 Iulie 2018, 13:13

Cine naibii sa se încurce cu un club care dispare la anul si un patron (din umbra) ca Becali!? Practic toti fotbaliștii care confirmaseră la alte echipe odata ajunși la FC fcsb s-au plafonat.

Lol .. sa dispara un club ce joaca din 1947 .. prietene ... tu iti vinzi si tara pentru un leu ... aveti clona aia care ne foloseste numele.. vedeti va *** va stiu dupa nume pe voi astia de la csa .. am vazut forta voastra . pe stadion cu academia rapidului :)) Tot o dati legal ... Legea spune ca sunteti un club infiintat in 2017 ce poarta numele csa steaua .. dar voi nu sunteti steaua care a castigat Champions League si multe campionate .. voi sunteti clona din liga 4`a .. ca voi sunt multi .. pana si manchester are clona .. si liverpol etc ...voi radeti pe noi ca de nu stiu cati ani ne batem mereu la campionat.. si noi radem de voi ca voi o sa va bateti an de an sa promovati in liga 3 .. oricum mai sus nu aveti voie ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  09 Iulie 2018, 13:14
Postat de albalbastru72 pe 09 Iulie 2018, 13:00

Nimeni nu vrea la fecesebeaua...se roaga de toare babele si ele ii dau cu flit.

Nici măcar la clonele prazaresti

Vezi toate comentariile (18)
Comentează