FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a renunțat la 3 jucători: „Mijlocașul a fost unul dintre cei mai apreciați jucători ai echipei”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 16:39

FCSB a oficializat astăzi despărțirea de Filipe Teixeira (38 de ani) de la clubul roș-albastru. Pe lângă portughez, vicecampioana României a anunțat că i-a dat împrumut pe Gabriel Simion și Ianis Stoica.

FCSB anunță încheierea raporturilor contractuale cu Filipe Teixeira, a cărui înțelegere s-a expirat la data de 30 iunie 2019.

Mijlocașul portughez în vârstă de 38 de ani a fost unul dintre cei mai apreciați jucători ai FCSB în ultimii doi ani, acesta adunând 69 meciuri, 8 goluri și 4 pase de gol în tricoul roș-albastru.

Clubul nostru îi mulțumește lui Filipe pentru contribuția avută și îi urează mult succes în continuare!”, se arată pe site-ul oficial al roș-albaștrilor.

Gabriel Simion și Ianis Stoica au fost împrumutați pentru sezonul următor la Astra, respectiv Petrolul, în Liga 2.

54 de meciuri a jucat Teixeira pentru FCSB în Liga 1, reușind 5 goluri

Citește și:

Gigi Becali, magnetul euro! Ce profit a făcut FCSB din două transferuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gicab
gicab  •  01 Iulie 2019, 22:24
Postat de Abigail Laslas pe 01 Iulie 2019, 18:22

Suma prejudiciat n-a fost stabilita de instanță, ba nici nu a stabilit ca ar fi fost vreun prejudiciu, asa ca sunt doar cai verzi pe pereți văzuți de talpaniști

Știu... tot de cai verzi se discuta și acum vreo 5 ani când se punea problema numelui

gicab
gicab  •  01 Iulie 2019, 22:21
Postat de fara_pista pe 01 Iulie 2019, 18:26

Fin observator... Așteptăm și analiza performanțelor fotbaliștilor de la CSUCV, numărul trofeelor câștigate și „suportul” galeriei de pe stadionul construit pe banii tuturor craiovenilor, dar pe care nu au voie toate echipele craiovene... Că de litigii nu cred că-i pasă, PSD dictează, nu?

Asta sa i-o spui lu Mutu ca stadionul e construit pe banii tuturor craiovenilor...in primul rând e dovedit statistic ca județul Dolj are cel mai mare număr de persoane înscrise la agenția județeana de ocupare a forței de munca... de i nu aveau cum sa cotizeze toți craiovenii... in aldoilea rând dar nu și ultimul... banii sunt de la bugetul central.... sa nu spui ca acolo doar craiovenii cotizează...

103218647204174
Robokup Doru  •  01 Iulie 2019, 20:41
Postat de mario_rdfe pe 01 Iulie 2019, 18:37

Teixeira era singurul jucator de la fcsb potrivit sa joace mijlocas central la constructie ( desi nu e chiar postul sau favorit ) asttia schimba in 4-3-3 fara a avea macar un singur mijlocas central ofensiv in lot :)) asezarea este foarte buna si spectaculoasa..barca si madrid joaca asa..dar iti trebuiesc mijlocasi smecheri ptr asta..! Pai astia vor sa joace tactica asta cu 3 mijocasi defensivi..nedelcu, filip,pintilii..doar la gigi poti vedea asa ceva..! Morutan si mai ales tanase nu pot juca acolo..aia joaca al doilea varf ..aia e pozitia lor, in spatele varfului..sau fortati in banda...la mijloc sunt dezastru. Stoian si matei faceau senzatie la mijloc cu asezarea asta..!

Stoian si Florentin Matei sunt doi fotbaliști extraordinari cu experienta doua caractere frumoase, mai bine ca au plecat. Din partea mea mult respect pentru cei doi si pentru Teixeira tambien , un grande futbolista

Vezi toate comentariile (9)
Comentează