FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, abandonată de fani la Buzău » Record negativ

La Buzău, cu CS Mioveni, FCSB a fost susținută de doar 1.360 de spectatori. Record negativ în actuala stagiune pentru vicecampioană. +27   FOTO
La Buzău, cu CS Mioveni, FCSB a fost susținută de doar 1.360 de spectatori. Record negativ în actuala stagiune pentru vicecampioană.

Articol de - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 22:14 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 02:12

La Buzău, cu CS Mioveni, FCSB a fost susținută de doar 1.830 de spectatori. Record negativ în actuala stagiune pentru vicecampioană.

Toate detaliile despre FCSB - CS Mioveni, AICI

„Buzăul este orașul din provincie cu cel mai mare procent de steliști, pentru că Peluza Nord Steaua va fi din nou lângă noi mâine și pentru că suntem STEAUA (după unii, puțini, doar FCSB)!”, scria pe Facebook Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, înainte de meci.

În realitate, FCSB nu a reprezentat o atracție pentru suporterii din Buzău. Foarte puțini spectatori au înfruntat ploaia pentru a-și încuraja echipa favorită. Și aceia au preferat tribuna 1, mai exact partea acoperită. Altfel, peisajul general a fost dezolant!

FCSB, abandonată de fani la Buzău » Record negativ
12.000 de locuri este capacitatea stadionului din Buzău. la FCSB - Mioveni, arena care seamănă izbitor cu fostul Ghencea a fost populată în proporție de 15%

FCSB, abandonată de fani la Buzău

E partida considerată „acasă” în care FCSB a avut cei mai puțini suporteri în tribune în acest campionat.

MECI PE TEREN PROPRIUNR. SPECTATORI
4-1 vs. CSU Craiova10.123
2-1 vs. Gaz Metan2.345
1-1 vs. Sepsi7.558
6-0 vs. Dinamo36.147
3-2 vs. Clinceni3.873
3-0 vs. Mioveni1.830

FCSB a produs o singură asistență mai slabă în acest sezon, în deplasare. La remiza albă cu FC Botoșani din prima etapă au asistat 1.700 de fani.

FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
+23 FOTO

Galeria și-a anunțat prezența

Într-un comunicat public, Peluza Nord a anunțat că va participa la meci, spre deosebire de alte galerii din România care au ales să boicoteze prezența pe stadion în semn de protest față de măsurile anti-COVID impuse de autorități.

„Peluza Nord a ales să fie alături de echipă (pe stadion) dar, în același timp, să protesteze pentru revenirea în tribună a suporterilor care prezinta teste. Astfel, alături de Asociația „Salvați Steaua” vom demara o campanie prin care vom solicita autorităților prezența pe stadion a celor vaccinati / trecuți prin boală dar și a celor testați negativ.În cazul în care peluzele din România vor lua o hotărâre comună sau vor iniția un protest comun, Peluza Nord se va alatura acestora și va respecta condițiile comune!”, au comunicat fanii.

Conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meciurile de Liga 1 pot participa, până la 50% din capacitatea stadionului, doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19. Astfel, la această partidă nu s-a putut intra pe bază de test PCR sau antigen, așa cum s-a întâmplat la startul sezonul. Copiii până în 12 ani au acces gratuit la meci, doar însoțiți de un adult.

FCSB, decimată de coronavirus

FCSB a respectat la limită numărul de jucători - 13 - pe care o echipă trebuie să îl aibă în lot pentru un meci de Liga 1.

ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Fl. Tănase - I. Stoica, Keșeru, Dumiter
REZERVE: Târnovanu, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

CS MIOVENI: I. Popescu - Garutti, Scarlatache, Burnea - Oancea, Dat, Vereș, Dumitriu, Buziuc - A. Cristea, Rusu
REZERVE: Sima, Al. Iacob, Cierpka, Panait, Balaur, Șerbănică, Rădescu, Ciucureanu, Blănaru
ANTRENOR: Alexandru Pelici

DOTA 2 a alungat-o pe FCSB de pe Arena Națională

Arena Națională e indisponibilă pentru meciuri de fotbal în octombrie. Din cauza turneului de DOTA 2, 3 echipe nu și-au putut susține meciurile pe cel mai mare stadion al țării: România (vs. Armenia), Rapid (vs. CFR) și FCSB (vs. CS Mioveni). 

Dacă naționala a avut la îndemână o variantă optimă, Ghencea, Rapid și FCSB sunt nevoite să plece din București, la Mioveni, respectiv Buzău.

Diferența economică este evidentă: fotbalul plătește 13.000 de euro pentru fiecare meci, DOTA a achitat 500.000 de euro pentru evenimentul care va avea loc între 7 și 17 octombrie! În Champions League, chiria valorează 28.000 de euro, iar în Europa League, 23.000 de euro. Evenimentele culturale sunt taxate cu 18.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
umcatalin
umcatalin  •  17 Octombrie 2021, 18:54

@Alexandru Barbu, ***...unde *** ai văzut 15% din capacitatea stadionului?? Nu-ți e mă rușine să minți pe fata? Nu au fost nici măcar 500, cu tot cu personalul, carul de transmisie și oamenii de ordine. Scoateți cifrele astea de la MM sub ordinul jupânului de la liga 0,01....era jenant să puneți sute, voi sunteți obișnuiți cu mii. *** in Berceni, *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  17 Octombrie 2021, 11:57
Postat de sil.vio pe 16 Octombrie 2021, 23:28

1830 la Buzău, în condițiile în care au avut acces doar persoanele vaccinate, iar in județul Buzău rata de vaccinare e undeva la 25%. Există niște cifre și despre numărul oamenilor prezenți în Ghencea azi?

.... Iar în ceea ce privește meciul din Ghencea , fanii CSA Steaua (care sunt de vreo mie de ori mai FANI ca voi) , au anunțat că vor boicota meciurile până când nu vor fi lăsați să intre și suporteri cu Test Covid... nu doar vaccinații.... care sunt în inferioritate și la nivel de populație , darămite la nivel de suporteri de fotbal... Nu mai faceți valuri că numai gura e de voi!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  17 Octombrie 2021, 11:53
Postat de sil.vio pe 16 Octombrie 2021, 23:28

1830 la Buzău, în condițiile în care au avut acces doar persoanele vaccinate, iar in județul Buzău rata de vaccinare e undeva la 25%. Există niște cifre și despre numărul oamenilor prezenți în Ghencea azi?

Stai liniștit că nu ați fost nici 500. Oamenii de la peluze și tribuna a-2-a puteai să-i numeri în 2 minute , iar în Tribuna 1 , care era pe TREI SFERTUERI GOALĂ , nu încap nici 1.000 de oameni la Mioveni. Dar tertipurile astea vechi de când Lumea , le știu toți . Ne-am obișnuit cu ele. la voi totul este de suprafață... este MINCIUNĂ... este PROPAGANDĂ. Și vă ajută Media.... LA GREU.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează