FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a mai pierdut un jucător: „A căzut și el, nu mai știm cu cine să jucăm”

Risto Radunovic (primul din stânga) s-a accidentat
Risto Radunovic (primul din stânga) s-a accidentat

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 12:02 / Actualizat luni, 17 mai 2021 12:48

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, anunță că Risto Radunovic (28) a suferit o accidentare în meciul cu Sepsi OSK, scor 2-2. 

Integralist în meciul de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, Radunovic a suferit o accidentare, potrivit finanțatorului de la FCSB. Înainte de meciul cu CS U Craiova din penutlima etapă, latifundiarul se plânge că „nu mai știm cu cine să jucăm”.

Gigi Becali: „Și Radunovic a căzut”

„Problema e că nu mai știm cu cine să jucăm. Și Radunovic a căzut acum, după meci. Îți dai seama, numai Dumnezeu mai poate să facă acum. E posibil ca punctul luat aseară să ne folosească. Poate îi bate Botoșani pe CFR și nouă să ne trebuiască doar egalul cu Craiova. E clar că trebuie să batem CFR, aia e clar, nu mai poate fi schimbată”, a spus Becali la Pro X. 

Cu Sepsi, noi am început să jucăm fotbal la 2-0, și așa 2-2 e prea mare noroc, nu îl meritam noi. Nu aveam cum, că ne-au făcut praf, ne-au distrus!
- Gigi Becali, finanțator FCSB

  • FCSB, echipa probabilă cu Craiova: Straton - V. Crețu, Cristea, Nedelcu, Ov. Popescu - Oaidă, Perianu, Olaru - Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

8 jucătoride la prima echipă sunt indisponibili pentru meciul cu Craiova: Panțâru, A. Miron, Fl. Coman, Șut, Radunovic, L. Filip, Vukusic, Haruț

„Radunovic e un căcăcios”

Duminică seara, după meciul cu Sepsi OSK, Becali l-a criticat pe Radunovic, pe care l-a numit „căcăcios”: „Radunovic, fotbalist adevărat, dar de când a venit aici, e fricos, e căcăcios. Toți, când vin la noi, le tremură picioarele. N-ai ce să le faci, nu sunt bărbați. Fotbalul se joacă pe bărbăție”, a spus Becali la „Digi Sport Special”.

La Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, Risto Radunovic a fost printre cele mai slabe „piese” ale celor de la FCSB. Alături de Vali Crețu și Răzvan Oaidă, Radunovic a fost notat cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi, fiind vinovat la golul 2 al covăsnenilor. A respins hazardat balonul în piciorul lui Dumiter, iar mingea a intrat în poartă.

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Citește mai multe știri despre FCSB:

Prima reacție după ce s-a aflat ce transfer pregătește FCSB: „Un experiment! La nivelul lor ar trebui să aducă altceva”

Ilie Dumitrescu l-a înfruntat în direct pe Becali: „Tu nu ești vinovat? Asumă-ți!” » Replica lui Gigi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
mosvasile
mosvasile  •  17 Mai 2021, 19:53

Cu cine?Cu jucatorii Botosanilor si ai Clincenilor,cu cate vreo 3-4 de la celelalte echipe din play off si cu alde Coltescu, Cojocaru, Radu Petrescu, Fesnic, Hategan...”Lotul” e numeros si a mai „transferat”inca un „international”:peKovacs Istvan!

risc_mix
risc_mix  •  17 Mai 2021, 17:42

Ce va tot lamentati atata ba prostilor? Asta se intampla din cauza ,,strategului'' nea cici. I-a gonit pe cei care puteau ajuta fcsb ca sa scape de salariile mari si au ramas niste pusti la care le da cativa firfirei. Or, astia n-au nicio vina, sunt tineri, necaliti pt marea performanta. Ma uitam aseara ce rezerve a avut la Sf.Gheorghe. De toata jena.

514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Mai 2021, 16:49
Postat de cimpoi pe 17 Mai 2021, 15:16

Fecesebistii inca mai spera la titlu :)))))))

Macar ei se luptă la titlu. Nu ca voi la evitare... Chiar nu va este jenă să vorbiti???

Vezi toate comentariile (21)
Comentează