FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Ilie Dumitrescu l-a înfruntat în direct pe Becali: „Tu nu ești vinovat? Asumă-ți!” » Replica lui Gigi

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrazis după meci. Fostul internațional consideră că patronul celor de la FCSB nu își asumă rezultatele slabe din ultima perioadă. +19   FOTO
Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrazis după meci. Fostul internațional consideră că patronul celor de la FCSB nu își asumă rezultatele slabe din ultima perioadă.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 09:37

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB au remizat, scor 2-2, iar CFR Cluj poate cuceri titlul cu o victorie la Botoșani. Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrazis după meci. Fostul internațional consideră că patronul celor de la FCSB nu își asumă rezultatele slabe din ultima perioadă.

  • CFR Cluj este campioană cu o victorie în meciul cu Botoșani de etapa viitoare SAU cu cel puțin o remiză în ultima rundă, cu FCSB.
  • Pentru a spera la un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. CFR trebuie să se încurce în Moldova. Toate calculele AICI!

Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, i-a prezentat lui Gigi Becali diferența dintre jocul prestat de FCSB cu Dennis Man pe teren, în prima parte a sezonului, și forma slabă din această perioadă. Patronul clubului bucureștean a interpretat greșit și a considerat că ideea a fost scornită de Ilie Dumitrescu. A urmat apoi un dialog între cei doi. 

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, dialog după Sepsi - FCSB

- Becali: Mă interesează ce a zis Ilie Dumitrescu... Și înainte de plecarea lui Chiricheș jucam mai bine. Ce legătură are una cu alta? Man e plecat și gata. 
- Dumitrescu: Doar jucătorii sunt vinovați, tu nu ești vinovat deloc? 
- Becali: Cu ce? 
- Dumitrescu: Cu speța asta, cu schimbări, cu tot ce ai făcut tu pe-acolo... 
- Becali: Eu vreau să câștig bani. Asta e politica mea, jucători tineri, ca să câștig bani. 
- Dumitrescu: Obiectivul ăsta l-ai îndeplinit. 
- Becali: Ba nu, că vreau să iau sute de milioane de euro. 
- Dumitrescu: Ca să iei sute de milioane trebuie să joci într-o competiție europeană. 
 

- Becali: O să vină, vedem, poate anul acesta. Mergem în Conference League, așteptăm. La mine, fotbalul e o afacere. Eu sunt mulțumit și acum. Am 10 milioane în cont, de la Man. Dacă sunt ca Dinamo în insolvență, e mai bine? Voi ce vreți acum? 
- Dumitrescu: Nimic, ce să vreau eu? Mai asumă-ți și tu niște lucruri. Că Radunovic nu e bărbat, că ăla a dat pe lângă minge... Mai asumă-ți și tu. 
- Becali: Eu sunt mulțumit așa! Îmi ziceți voi să îmi asum... În fața cui să îmi asum, dacă e echipa mea? Să-mi asum față de mine?
- Dumitrescu: Bine, ok! 
- Becali: Uitați-vă voi la perfomanță. Eu nu pot, eu am familie, mă uit la bani. Cine vrea binefacere să ia bani de la stat.

VIDEO Laszlo Dioszegi, lider de galerie înainte de Sepsi - FCSB

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

EXCLUSIV / VIDEO Imagini tari înainte de Sepsi - FCSB: patron-lider de galerie!

Uite de ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Andrei Vlad titular!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  17 Mai 2021, 14:09
Postat de rumunek pe 17 Mai 2021, 10:43

Să ții cu o echipă nu înseamnă să ții cu patronul temporar al acesteia. Văd că prin Manchester majoritatea îl contestă pe Glazer dar susțin echipa în continuare. Sunt și unii , puțini, care și-au făcut ei o echipă nouă, United of Manchester dacă nu greșesc, și au luat-o de jos. Exemple mai sunt, nu are rost acum. Patronii se schimbă, financiar sau biologic, echipele continuă. Mai bine, cu rezultate, sau mai rău. Eu asta cred, că un suporter rămâne lângă echipa pe care o susține indiferent de locul ocupat, de câți bani are în cont, de câte campionate pierde, de cât de infantil sau incompetent e patronatul, de cine vine sau pe cât pleacă. Dacă renunțau toți suporterii lui Dinamo sau ai Rapidului, când nu le-a convenit patronatul, cam cum rezistau aceste echipe sau câte echipe erau acum cu numele astea? La final încă o idee simplă, fiecare are dreptul lui să aleagă cum și cu cine ține. Cine nu pricepe asta și se consideră superior pentru că a ales echipa “corectă”, cu părere de rău dar nu va putea înțelege niciodată fenomenul de a susține o echipă, de a concura cu ceilalți și de a avea vreo bucurie sau orice alt sentiment care să rezulte din acest lucru.

E frumoasa argumentarea ta, dar Gigi becali e la un nivel de dispret fata de suporteri nemaivazut in fotbal. Asta v-a confiscat cu totul echipa si voi taceti malc. Nu tu proteste, nimic. Ba mai sunt care se si bucura ca stapanu' face bani si ei dau din manute ca focile alea de la circ.

kuba
kuba  •  17 Mai 2021, 13:42
Postat de dansy pe 17 Mai 2021, 10:17

Ma gandesc, cu mila, la saracul "FLORAR"!Vad ca si-a inghitit limba si si-a rupt degetele ca nu mai poate sa scrie nimic pe aici,

E bine merci, debitează aiureli pe alte articole.

kuba
kuba  •  17 Mai 2021, 13:38
Postat de rumunek pe 17 Mai 2021, 13:25

Lui i se pare că acești clienți sunt exclusiv cluburile de afară. Ce nu spune e că 10 milioane pe Man nu sunt profit, ci cheltuieli recuperate. E tot timpul pe 0, nu face nici 1€ pe plus. Iar acest echilibru e foarte instabil, când la fel de ușor poate da 2 milioane pe un Nedelcu, apoi îl poate da afară. Sau 500 de mii pe Adi Petre. Deci clienți trebuie căutați în altă parte. Mai mulți cu bani mai puțini, dar care aduc venit constant, nu doar unu la 2 ani cu mulți bani. Dacă vrei să construiești ceva. Dar omul s-a liniștit, vrea doar să supraviețuiască, nu mai are ambiții. E vorba și de vârstă, nu doar de educație.

Corecta analiza!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează