FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, decimată înaintea deplasării de la Botoșani: „Am pierdut chiar 3 jucători în meciul cu CFR”

FOTO: Facebook @FCSBOfficial
FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 16:02 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 16:16

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, are mari probleme de efectiv, înaintea meciului cu FC Botoșani, din runda cu numărul 6 a play-off-ului. 

  • FC Botoșani - FCSB e joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro.

Derby-ul cu CFR Cluj a lăsat urme serioase în lotul lui Toni Petrea. Andrei Miron a părăsit terenul accidentat în prima repriză, Adrian Șut a intrat cu probleme medicale, la menisc, și nu este refăcut, iar golgeterul Florin Tănase a văzut un cartonaș galben și este suspendat. Cei 3 se adaugă absențelor de lungă durată.

FCSB, decimată înaintea meciului cu FC Botoșani

„Am pierdut nu numai un jucător, am pierdut chiar trei în meciul cu CFR. Pe Miron, Șut și Tănase, care e suspendat. Absențele lor sunt foarte importante, și așa suntem foarte puțini. Am încredere că cei care vor intra pe teren vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga mâine seară. Nu ne-am putut antrena, am făcut o alergare (n.r. din cauza programului)”, a spus Toni Petrea, într-o conferință de presă. 

Darius Olaru, gata pentru meciul cu Botoșani

Darius Olaru a revenit după accidentare. A fost introdus în minutul 51 al remizei cu CFR Cluj, iar semnele au fost bune. Mijlocașul e pregătit să înceapă titular la Botoșani. 

„Mă bucur că a revenit, mă bucur că a trecut cu bine perioada de recuperare pe care a avut-o. Din spusele staff-ului medical și chiar și ale lui, se pare că este refăcut. E un oarecare risc, dacă poate să cadă pe acel umăr, să fie o problemă. Cred că va fi totul în regulă. Din nefericire pentru noi, nu știu câți jucători vom putea recupera până la finalul acestui sezon. Va trebui să ne descurcăm cu ce avem, să strângem rândurile și să încercăm să scoatem maxim de la fiecare joc”, a mai spus Petrea. 

VIDEO Ce a remarcat Adrian Poroumboiu în ultimul meci al celor de la FCSB

Citește și alte știri din play-off:

A fugit de la Craiova la o rivală din play-off fără știrea impresarului: „A semnat. Nu-mi vine să cred!”

EXCLUSIV „E momentul ca Tănase să plece!” » FCSB are înlocuitor: „Un fotbalist de națională, încântător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10218332765774770
Cristian Tataru  •  05 Mai 2021, 21:08
Postat de leu.mr pe 05 Mai 2021, 20:27

Din nou o gramada de mameluci pe aici care garanteaza victoria FCSB la Botosani. Daca sinteti atit de siguri de ce nu va pariati casa pe acest meci ??? Comentati aiurea in tramvai !

Un mameluc iti raspunde: in afara de suspendat, ceilalti se odihnesc, pentru ca aveti punctele in buzunar. Va dati dupa piersic, dar va gasesc mustele, ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

je__
je__  •  05 Mai 2021, 20:36
Postat de Claude SH pe 05 Mai 2021, 17:50

Meciul cu Botoșani se va decide la limita, moldovenii își vor da un autogol dacă nu este atacant care sa le marcheze gol. Va fi un fel de iUmor. Rămâne doar sa-l angajeze pe Bendeac arbitru de centru

Mai bine Delia in loc de Bendeac, sa le distraga atentia moldovenilor. Sa le arate ce are ea si nu au ei... :))

spartanul_1
spartanul_1  •  05 Mai 2021, 20:32

În amicale nu contează! Poate să între și Luțu, meme scoica, chiar și jiji!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează