FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB acuzată că n-a plătit pentru transferul unui jucător » FRF a fost sesizată: „Asta ne-a deranjat cel mai mult”

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 14:53

Minaur Baia Mare a sesizat FRF cu privire la transferul lui Sorin Șerban, care a semnat pe 5 ani cu FCSB. 

Oficialii echipei din Baia Mare susțin că roș-albaștrii n-au plătit suma de transfer de 50.000 de euro care trebuia achitată în vară. 

Fundașul de 19 ani a fost adus la FCSB în luna iulie, dar apoi a fost împrumutat la Poli Iași, unde a debutat deja în Liga 1. 

„FCSB trebuia să ne plătească suma de transfer de 50.000 de euro până pe 15 august, dar n-au dorit. Ne-au tot amânat. Noi am fost de bună credință. Deși le-am spus că vom merge la Comisii, ei n-au avut nicio reacție. Am fost nevoiți să sesizăm FRF în urmă cu 2-3 zile și acum așteptăm. 

Cel mai mult ne-a deranjat faptul că FCSB a trimis banii către alte cluburi din Liga 1 de unde au transferat în această vară, dar noi fiind un club de Liga 3 au considerat că nu avem nevoie de bani. Gândiți-vă că sumele către acele echipe din Liga 1 sunt mult mai mari decât cei 50.000 de euro, care reprezintă o sumă infimă pentru un club ca FCSB”, a declarat un oficial de la Baia Mare pentru GSP.ro.

Dorin Toma, antrenorul lui Minaur Baia Mare, a creionat profilul lui Sorin Șerban la momentul transferului. Tehnicianul spunea că fundașul e peste Momcilovici și Alexandru Stan. (Detalii AICI)

Citește și:

EXCLUSIV Profilul noului fundaș stânga de la FCSB, Sorin Șerban: „Ar putea fi titular de acum. În viitor va fi la naționala mare” + Prima reacție a jucătorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  28 Septembrie 2019, 19:31

Si daca mergeti la "comisii"?Nu stiti ca acolo "ploile sunt legate"?!

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  28 Septembrie 2019, 16:49

Asa procedaza clona din popesti leordeni, asa a procedat si cu FC Brasov care a dat faliment din cauza ca ciobanul nu a platit banii pentru Chipciu, iar nimeni din FRF nu a intervenit pentru asta. La fel, si astia de la Minaur vor fi trasi pe sfoara de clanul de infractori de la fc fcsb popesti leordeni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează