FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Adi Popa a reacționat după articolul publicat în GSP: „Mașina mea are un preț de peste 6 cifre, nu cât ați scris voi” ;)

Adi Popa și-a cumpărat recent un Ford Mustang din 1969 +9   FOTO
Adi Popa și-a cumpărat recent un Ford Mustang din 1969

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 15:48 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 17:14

Adi Popa (31 de ani), fotbalistul lui FCSB, a reacționat după articolul publicat de GSP în care a fost prezentată noua sa mașină.

Astfel, extrema dreaptă contrazice informația conform căreia prețul noului său autovehicul este de 50.000 de euro, așa cum se regăsește pe site-urile de specialitate. „Cu toată modestia, foarte frumoasă mașina din poze. A mea arată așa și are un preț de achiziție de peste 6 cifre. Fiind un model autentic și clasic, mașina nu merită discreditată”, a scris Popa pe Instagram.

„Prețul de achiziție e confidențial. Investiția în ea de asemenea. Dar pot spune că m-a costat o sumă din cinci cifre restaurarea. A fost restaurată de la zero. O am de trei ani, dar procesul a durat doi ani”, a adăugat Adi Popa, pentru GSP.ro.

FCSB. Adi Popa a reacționat după articolul publicat în GSP: „Mașina mea are un preț de peste 6 cifre, nu cât ați scris voi” ;)

Adi Popa și-a cumpărat recent un Ford Mustang din 1969, o mașină clasică al cărei preț, conform jucătorului, este de cel puțin 100.000 de euro.

Chiar dacă a fost băgat în șomaj tehnic de FCSB, fotbalistul a câștigat în ultimele zece luni 400.000 de euro de la Reading, deci investiția în Mustang nu a fost una exagerată, care să-i fi dezechilibrat bugetul.

Sursă foto: www.classicdigest.com
Sursă foto: www.classicdigest.com
Sursă foto: www.classicdigest.com
+5 FOTO
  • Sursă foto: www.classicdigest.com

 Ford Mustang (1969) - caracteristici:

  • 2 uși;
  • 1,416 kg;
  • motor aspirat natural; 
  • capacitate cilindrică: 3,3 litri;
  • viteză maximă: 161 km/h

Gigi Becali, reacție dură la adresa lui Adi Popa: „Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar”

„Spunea Popa că se duce la TAS. De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane. Gnohere e afro-american, dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» Popică! 

E discriminare dacă zic așa? Este afro-francez, dar nu-i zic parizian, îi zic afro-francez. Mai avea de luat 70-80.000 până acum și alți 200.000 de euro, dar n-a zis omul nimic. A plecat și și-a văzut de treaba lui. Plus că pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna. Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule! Să dea în judecată coronavirusul și să-i dea coronavirusul bani”

Gigi Becali, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB » Gigi Becali, dat în judecată? „Trebuie să mă gândesc serios!”

7 fotbaliști de la CFR Cluj și FCSB ar fi chefuit împreună după derby! Inclusiv omul care a făcut praf meciul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
cordell.hull
cordell.hull  •  16 Iunie 2020, 20:25
Postat de Alice Popa pe 16 Iunie 2020, 17:04

Dupa tine, Giocconda nu merita nici 100 de euro, ca a fost pictata acum cateva sute de ani!!! Un Ford Mustang din anii '60 costa foarte mult!!! Mult peste trotineta ta cu 3 roti!!!

Mai gioconda Alicica vezi ma de treaba ta ca ești total pe lângă subiect și pe acest coment și pe celălalt in care eu am scris in ghilimele ce a zis ăla... ia du-te de spală niște cratițe

napoli01
napoli01  •  16 Iunie 2020, 19:25

Bravo popica, pune-i la punct. Si mai spune-le ca ai invatat tabla inmultirii cu 7 si nu cu 6 cum spun ei si si ai citit si capra cu trei iezi varianta lunga, de 7 file, cu tot cu poze si nu aia scurta de o citesc aia la gradinita. Capul sus baiete, nu ii lasa pe muritorii astia sa minta despre jucarelele tale.

22cea
22cea  •  16 Iunie 2020, 18:45
Postat de iulihenry14 pe 16 Iunie 2020, 18:32

Bravo bai Popica ai dat peste 6 cifre pe o masina si te plimbi cu ea pe strazile perfect asfaltate din Romania. Tu si cu Alibec. Ati dat peste 6 cifre sa stai la semafor la Unirii cu STBurile.

Mai e putin si incepe sezonul la pepeni :)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează