LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Gigi Becali, dat în judecată? „Trebuie să mă gândesc serios”

Gigi Becali este din 2003 patronul FCSB
Gigi Becali este din 2003 patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 15:04 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 16:05

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, s-ar putea să aibă probleme din cauza lui Andrei Miron (26), fundașul central transferat gratis de la FC Botoșani la începutul acestui an.

  • Miron a semnat în februarie cu vicecampioana României. FCSB l-a transferat gratis, cei de la Botoșani păstrând un procent de 30% dintr-un viitor transfer;
  • Mihail Bojincă, lichidatorul judiciar al celor de la Oțelul Galați, cere acum bani pentru jucătorul cedat în 2015 de fosta campioană a României la Botoșani în schimbul unui procent de 40% dintr-un viitor transfer.

FCSB. Gigi Becali, chemat în judecată? „Trebuie să mă gândesc foarte serios”

„Echipa mea de avocați a terminat studierea actelor, iar în maximum trei zile vom face o chemare în judecată la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Acum, trebuie să mă gândesc foarte serios dacă vom chema în judecată și FCSB, pentru că noi trebuie să ne recuperăm totuși banii de undeva.

Plec de la premisa că Gigi Becali nu a fost informat de Valeriu Iftime de procentele pe care le are de achitat dintr-un ulterior transfer, dar să nu creadă domnul Iftime că noi putem să fim așa de ușor de păcălit. Sunt convins că el a dorit să se vadă cu sacii în căruță, iar apoi a zis că merge și așa, că Oțelul este oricum intrată în faliment. 

Dar nu merge și așa, deoarece actele sunt foarte clare. Acolo se scrie negru pe alb că avem procente dintr-un viitor transfer. Poate că este bine ca procentele pe care Gigi Becali le are de achitat către FC Botoșani, după ce îl vinde pe Miron, să ni le plătească direct nouă. Oricum, în două-trei zile voi decide dacă o să chemăm ambele cluburi în judecată sau doar pe FC Botoșani”, a declarat Bojincă, citat de Prosport.

3 anie perioada pe care Miron a semnat cu FCSB

12 mii de euroe salariul pe care Miron îl va avea la FCSB, dublu față de cât câștiga la Botoșani

VIDEO Dumitru Dragomir îl apără pe Gigi Becali și vede incert viitorul lui FCSB: „Nu mai stă mult, în 2-3 ani pleacă”

Citește mai multe știri despre FCSB:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1