FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ALASHKERT 2-3 (5-3 LA GENERAL)

FCSB - ALASHKERT 2-3 // EXCLUSIV FCSB, fără antrenor la meciul cu Astra! Gigi Becali, detalii de la negocieri: „Vorbesc cu doi! Niciunul nu vrea să stea luni pe bancă”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 14:35

FCSB s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, dar după meciul retur cu Alashkert, 2-3, antrneorul Bogdan Andone și-a dat demisia.

  • FCSB va juca în turul III cu Mlada Boleslav. Turul va avea loc pe 8 august, la Giurgiu, iar returul va fi pe 15 august

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că în aceste momente are doi antrenori pe listă, dar că niciunul dintre ei nu va fi pe bancă la meciul cu Astra, de luni, ora 21:00. Astfel, cel mai probabil, echipa roș-albastră ar urma să fie condusă de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache.

„Discut cu doi antrenori. Nu dau mai multe detalii. Niciunul dintre ei nu vrea să fie pe bancă la meciul de luni! Joi, în Europa League, vom avea antrenor nou! Nici eu nu știu cine va fi. Marți o să știu. O să fie un antrenor nou”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

După demisia lui Bogdan Andone, principalul favorit pentru banca FCSB este italianul Devis Mangia, 45 de ani. 

Citește și:

Ilie Dumitrescu și Gigi Becali, dialog în direct la TV după demisia lui Bogdan Andone: „Gigi, nu ai antrenor” / „Vino tu! Eu stau și mă uit la televizor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 August 2019, 19:52

Cred ca ar trebui sa te uiti prin portofel sa vezi ce maruntis ti-a mai ramas. Se cam duc firfiricii... Meleoanele... Eu zic sa te gandesti deja la anu, ca e pericol sa pierzi si play out-ul!!! Nu ca nu vrea nici unul sa stea pe banca luni... Nu! Nu vrea nici unul sa vina. Ce sa faca? Sa bea o cafea cu tine la palat si sa te dai mare?

1693757154177867
Alberta Serban  •  02 August 2019, 18:49

Gigi , ti-a mai ramas o solutie . Licenta PRO. Burta pe carte ....

kikostel
kikostel  •  02 August 2019, 18:17
Postat de bazinga pe 02 August 2019, 15:36

Au ciobane,au!Cine crezi tu ca arde de nerabdare sa vina sluga la tine?Toti stiu ca isi pun capul pe ghilotina,nimeni nu poate lucra cu tine....tu conduci acolo ca un mahar fara minte si iti tratezi subalternii ca pe niste sclavi si slugi ......esti cancerul fotbalului romanesc!Vai de capul tau....

Surpriza! Mereu se va găsi câte un *** care să accepte, fie pentru publicitate, fie pentru câteva mii de euro pe luna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează