INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - ALASHKERT 2-3 (5-3 LA GENERAL)

FCSB - ALASHKERT // Ilie Dumitrescu și Gigi Becali, dialog în direct la TV după demisia lui Bogdan Andone: „Gigi, nu ai antrenor” / „Vino tu! Eu stau și mă uit la televizor”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 10:38

Bogdan Andone și-a dat demisia de la FCSB după înfrângerea cu Alashkert, 2-3, din manșa a doua din turul II al preliminariilor Europa League, chiar dacă echipa s-a calificat, scor 5-3 la general.

  • FCSB va juca în turul III al preliminariilor cu Mlada Boleslav. Meciurile au loc pe 8 august, la București, și pe 15 august

După meci,  Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, un apropiat al patronului FCSB, au purtat un dialog în studioul TV Digi Sport, în care au discutat despre situația de la echipa roș-albastra. Dumitrescu i-a spus lui Becali că are nevoie de un antrenor bine pregătit, iar Becali i-a propus, mai în glumă, mai în serios, să vină președinte.

Vezi mai jos dialogul dintre cei doi

Ilie Dumitrescu: Ai nevoie de antrenor.

Gigi Becali: Ilie, antrenor o să iau. Eu la ora asta am jucători de 21-23 de ani, care sunt de mare valoare.

Ilie Dumitrescu: Gigi, și anul trecut ai zis că ai jucători tineri de zeci de milioane. Dar dacă ei nu stau bine din punct de vedere fizic, tu o să pierzi bani. Cine îi cumpără pe Man și Coman acum?

Gigi Becali: Ia vino tu! Te pun pe tine preşedinte şi faci tu tot. Răspunde tu de ce se întâmplă şi eu stau și mă uit la televizor. Nu mă bag.

Ilie Dumitrescu: Gigi, nu înţelegi! Nu asta vreau să spun.

Gigi Becali: Păi, sunt nervos.

Ilie Dumitrescu: Calmează-te!

Gigi Becali: Nu pot să mă calmez când îl văd pe Mihai Bălașa.

Ilie Dumitrescu: Tu nu ai antrenor și urmează meciuri în Liga 1 și în cupele europene.

Gigi Becali: Păi, o să am antrenor. Iau antrenor şi bat tot! Decapitez tot! Mă duc în grupe şi iau milioane.  O să iau antrenor care o să antreneze. Vorbeam și cu MM Stoica, făceam caterincă, glume.

Ilie Dumitrescu: Adevărul e că e momentul potrivit de caterincă...

VEZI ȘI:

FCSB - ALASHKERT 2-3 // Gigi Becali, consternat: „E cel mai rușinos meci din istorie! El nu mai vede în viața lui să joace”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (36)
louis20164
louis20164  •  02 August 2019, 17:37
Postat de blatistu49 pe 02 August 2019, 15:36

ilie a mai fost 3 saptamini la GIGI antrenor

Ilie a mai fost si in alte cateva locuri de unde a iesit pe usa din dos, si cu siguranta nu pt ca este capabil. De fapt nici ca jucator nu a fost prea diferit. A fost tehnic si a avut ceva calitati, dar daca ar fi avut si ceva in cap ar fi ajuns sus. Dar acum el este un "respectat businessman si analist TV". Ah, am uitat, este si principalul sfatuitor pentru Jiji. Ascultand-ul pe Ilie, Jiji ar trebui sa ia campionatul in cel mai scurt timp, si sa-l aduca si pe Neubert inapoi, care este "cel mai mare preparator fizic pe care l-a vazut Romania vreo-data", dar pe care din "pur ghinion" nici o echipa mare nu l-a vazut deoarece s-a ascuns dupa culmile Stara Planina, la prietenii nostri de la sud de Dunare.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  02 August 2019, 17:06

Ilie vino tu! Da' tine tu telefonul dăşchis....

blatistu49
blatistu49  •  02 August 2019, 15:36

ilie a mai fost 3 saptamini la GIGI antrenor

Vezi toate comentariile (36)
Comentează