FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE FCSB spera să rezolve transferul, dar jucătorul a mai cerut timp de gândire

Alex Crețu (numărul 2) a devenit un internațional important în mandatul lui Rădoi, el a bifat șase selecții, dintre care două partide au fost întregi
Alex Crețu (numărul 2) a devenit un internațional important în mandatul lui Rădoi, el a bifat șase selecții, dintre care două partide au fost întregi

Articol de - Publicat marti, 25 mai 2021 14:23 / Actualizat marti, 25 mai 2021 23:01

După ce l-a numit pe Dinu Todoran ca antrenor, Gigi Becali e gata să rezolve și primul transfer al verii, Alexandru Crețu, „închizătorul” care ar urma să fie folosit ca stoper la FCSB. 

UPDATE 23:00 Crețu n-a dat azi răspunsul cerut de roș-albaștri și a mai cerut timp de gândire.

Știrea inițială

Mijlocașul Alexandru Crețu (29 de ani) este dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB, iar conform unor informații de ultimă oră fotbalistul e așteptat să dea azi răspunsul final în privința ofertei de la roș-albaștri.

Gigi Becali vrea să aducă doi fundași la FCSB, care să lupte cu Iulian Cristea și Andrei Miron, iar Alexandru Crețu corespunde profilului. Mijlocaș defensiv la bază, Crețu poate juca și în linia de fund, acolo unde latifundiarul din Pipera vrea să-l folosească în sezonul viitor. Marele plus e că Alex măsoară 1,89 metri înălțime, iar Becali a anunțat că nu va mai aduce decât fundași cu talie: „Doar de 1,90! Hai, poate cu 1-2 centimetri mai puțin”.

Dacă va accepta oferta lui Becali, Crețu va veni din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat prelungirea contractului cu Maribor, din Slovenia.

Becali nu e la prima tentativă de a-l aduce pe jucătorul debutat de Mirel Rădoi în națională. Crețu a evoluat la Poli Iași între 2011 și 2017 și a fost dorit în acea perioadă de Becali, însă Florin Prunea, președintele de atunci al moldovenilor, a cerut o sumă mai mare decât era FCSB dispusă să achite.

FCSB, concurență pentru Alexandru Crețu

Pe lângă CFR Cluj, care și ea a pus ochii pe Crețu, alte două cluburi din străinătate îl vor pe mijlocaș. Astfel, presa din Croația anunță că Dinamo Zagreb și Partizan Belgrad sunt interesate de român și ar putea face o ofertă în perioada următoare.

23 de meciuria bifat Crețu la Maribor în acest sezon în toate competițiile. Evoluează pentru sloveni din februarie 2018

400.000 de euroe cota lui Crețu, potrivit transferamrkt

VIDEO Alexandru Crețu, nuntă pe manele 

Sâmbătă, 15 mai, Alexandru Crețu s-a căsătorit cu Adelina, logodnica lui. Alexandru și Adelina ar fi trebuit să se căsătorească în mai 2020, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Cei doi au amânat nunta aproape un an, astfel că evenimentul a avut loc într-un final, la Pașcani, orașul natal al fotbalistului. Desigur, nu au lipsit dedicațiile. 

După cununia civilă, la care a fost îmbrăcat la 4 ace, Crețu s-a schimbat într-o ținută mult mai lejeră și a pășit pe ringul de dans. În imaginile postate pe Instagram de Adelina, se poate observa cum invitații s-au distrat pe cinste pe ritmurile de manele, fără să poarte mască. Lăutarul a adaptat versurile mai multor melodii care i-au fost dedicate fotbalistului: „Mă văd mare mafiot / Când mă îmbăt, parcă sunt Crețu nebunu'”.

VIDEO  Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește mai multe știri despre FCSB:

L-a sunat pe Olăroiu: „Am înnebunit când mi-a zis: «Antrenez gratis la FCSB, dacă mi se rezolvă această problemă»”

Gigi Becali i-a trasat un obiectiv incredibil lui Todoran: „Acolo este mai ușor să câștigi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gicab
gicab  •  25 Mai 2021, 16:48
Postat de tatastrumf pe 25 Mai 2021, 16:40

Maneaua cu "Steaua e numai una ! " era cantata de cateii de la Mimamo, nu la Steaua ! :)))

Știm și noi... toți Dinamoviștii ca Steaua e numai una... unii au știut încă de atunci

tatastrumf
tatastrumf  •  25 Mai 2021, 16:41
Postat de reteleanu pe 25 Mai 2021, 15:39

ha, ha, alt mijlocas adus ca stoper!! asta are o idee fixa (si pe radoi il innebunise bagandu-l in centrul apararii, desi acolo erau goian si ghionea, mai nou l-a distrus si pe nedelcu). poate spera si nea gigi sa-i remarce careva talentele de antrenor, sa se vinda pe el insusi afara.

Nu mai suferi ! Gigi antrenor a calificat Steaua in Europa de 15 ori in ultimii 18 ani. Dan Petrescu si Iordanescu au calificat pe Dudelange, Famagusta si Malmo ! ;)))))

tatastrumf
tatastrumf  •  25 Mai 2021, 16:40
Postat de gicab pe 25 Mai 2021, 15:27

Dacă e manelist e clar... din sezonul viitor a fi antrenat de gg

Maneaua cu "Steaua e numai una ! " era cantata de cateii de la Mimamo, nu la Steaua ! :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează