FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nici FCSB nu a scăpat! Ce amendă a primit clubul după suspendarea lui Mihai Pintilii

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 10:25 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 10:42

Comisia de Disciplină a FRF a decis să-l suspende pe Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB, pentru 4 etape și nici clubul roș-albastru nu a scăpat de sancțiune.

După sesizarea făcută de Lucian Burchel, președintele Școlii de Antrenori, FCSB a primit o amendă de 10.000 de lei, suma minimă prevăzută de regulament.

La FCSB, tactica o fac comentatorii TV, nu antrenorii! Gigi Becali, influențat de comentatorul meciului cu FC Argeș: a schimbat ca el!
FCSB
La FCSB, tactica o fac comentatorii TV, nu antrenorii! Gigi Becali, influențat de comentatorul meciului cu FC Argeș: a schimbat ca el!

FCSB, amendată în „cazul Mihai Pintilii”

Echipa a sancționată conform articolului 83, alin. 7, care prevede că orice încălcare a ROAF privind organizarea în condiții regulamentare a jocului „se sancționează gradual, cu penalitate sportivă de la 10.000 la 100.000 lei, la fiecare nouă abatere penalitatea urmând a fi majorată cu 50% față de cea aplicată anterior. 

Mihai Pintilii, amendat și el

 Pe lângă cele 4 etape de suspendare, Mihai Pintilii a fost și el amendat de Comisia de Disciplină. Antrenorul va trebui să achite 6.800 de lei. 

Ca urmare a verdictului dat de Comisia de Disciplină, fostul mijlocaș, trecut ca delegat pe foaia de joc, nu va putea sta pe bancă la ultimele 3 etape din sezonul regulat (Petrolul, UTA, Sepsi) și la primul meci din play-off, care pe configurația actuală a clasamentului ar fi cu Rapid.

Mihai Pintilii, reclamat de Lucian Burchel la Comisia de Disciplină

Cazul a ajuns la Comisia de Disciplină după ce Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, i-a făcut plângere lui Pintilii.  În plângerea făcută lui Mihai Pintilii, care nu deține nici măcar calificare de antrenor, dar se ocupă de pregătirea echipei, Lucian Burchel a enumerat 9 articole din regulamentele și statutele FRF. Dintre acestea, 4 sunt din Regulamentul Disciplinar, două din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice și 3 din Regulamentul și Statutul Antrenorului. 

VIDEO Târnovanu, declarații la cald după FC Argeș - FCSB 1-2: „Nu am simțit niciodată că putem pierde avantajul”

Citește și: 

Mihai Stoica dezvăluie cine e jucătorul esențial de la FCSB: „Avem probleme când iese de pe teren”

FCSB poate alinia două echipe incredibile în play-off » Concurență uriașă pentru primul „11”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  28 Februarie 2023, 17:16

Ce mai bașcalie!Pai comisia aia de disciplina e in buzunarul lui Becali inca de când„binefacatorul fotbalului românesc”a intrat și in„afacerea”fotbal!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  28 Februarie 2023, 12:23

Clar gsp a trecut le ediția de Cluj !!!

Dino
Dino  •  28 Februarie 2023, 12:13

10 000lei, Becali cumpara agrafe pe luna de banii astia. Singura solutie la noi este sa dai amenzi atat de mari incat sa nu mai fie fiabil din punct de vedere financiar sa le achiti. Sa-i adea amenda procent din cifra de afaceri sau cateva sute de mii de euro sa vezi ce-l trimite pe Pintili sa-si procure diploma.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează