FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Imagini de la amicalul care a scăpat-o pe FCSB de carantină » Ce scrie în prima comunicare oficială

FCSB a oferit prima comunicare oficială în legătură cu amicalul disputat ieri. Formația lui Toni Petrea a învins-o pe Kemerspor, echipă din liga a 4-a turcă, cu scorul de 3-2. +5   FOTO
FCSB a oferit prima comunicare oficială în legătură cu amicalul disputat ieri. Formația lui Toni Petrea a învins-o pe Kemerspor, echipă din liga a 4-a turcă, cu scorul de 3-2.

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 21:02 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 21:45

FCSB a oferit prima comunicare oficială în legătură cu amicalul disputat ieri. Formația lui Toni Petrea a învins-o pe Kemerspor, echipă din liga a 4-a turcă, cu scorul de 3-2. 

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • FCSB a ajuns astăzi în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

Mihai Stoica a furat startul și a dezvăluit numele adversarei. Comunicatul oficial și primele imagini de la amicalul din Antalya au venit aproape două ore mai târziu. Golurile bucureștenilor au fost înscrise de Ionuț Vînă, din penalty, în minutul 15, și de Răzvan Oaidă, cu o „dublă”, în minutele 22 și 55.

Echipa de start a celor de la FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea - Șut - Oaidă, Vînă - Buziuc, Fulga, Oct. Popescu

FOTO. Imagini de la FCSB - Kermerspor 3-2

+1 FOTO

FCSB, prima comunicare oficială despre amicalul din Turcia

„Victorie la final de cantonament!

FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o partidă amicală disputată împotriva celor de la Kemerspor, în cadrul turneului Corendon Cup.

Roș-albaștrii au câștigat cu 3-2 partida disputată la Gloria Sports Arena, golurile echipei noastre fiind reușite de Ionuț Vînă, care a deschis scorul în minutul 15, respectiv Răzvan Oaidă, care a înscris în minutele 25 și 55.

Anton Petrea a folosit următoarea formulă de echipă: Târnovanu - Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea - Șut - Oaidă, Vînă - Buziuc, Fulga, Oct. Popescu. La pauza meciului au intrat Udrea, Niță și Perianu, care i-au înlocuit pe Târnovanu, Oct. Popescu și Șut.

Delegația noastră a revenit joi după-amiază în București, unde FCSB o va întâlni vineri seară pe Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru prima etapă din returul Ligii 1”, se arată în mesajul postat de FCSB.

VIDEO. Cei de la FCSB au sosit astăzi în țară » Jucătorii lui Toni Petrea au fost luați cu autocarul de la aeroport

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica a cedat și a spus tot, după ce Vali Moraru s-a răstit la el în direct: „Nu ești tu ăla care să îmi spună să mă calmez!” » Cu cine ar fi jucat FCSB în Turcia

EXCLUSIV Gigi Becali, dialog cu GSP, după ce FCSB a scăpat de carantină: „Din cauza voastră, până și MM începuse să aibă emoții! Știți ce a făcut Arafat după ce ați scris?" + l-a sunat să-l certe pe șeful DSP Ilfov!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
88gore88
88gore88  •  16 Ianuarie 2021, 16:27

Cata frustrare pe *** asta... Ia verifica-ți ultimile 2 postări și zi-ne câte greșeli gramaticale găsești acolo, bolovane?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maddad
maddad  •  15 Ianuarie 2021, 13:04
Postat de Madalin Gelu pe 15 Ianuarie 2021, 04:41

Plecați cei din conducerea LPF si FRF ce mai căutați atâta timp cât regulile care nu sunt respectate iar voi le girati ce mai căutați daca nu sunteti pt toti egali

Mai întâi du-te tu pe la școală sibivata limba romana si abia apoi sa te exprimi in scris in public. Corect este "atât timp cat...", nu "atata timp".

maddad
maddad  •  15 Ianuarie 2021, 13:02

Bai, pseudojurnalisti, sunteti penibili. Pe langa asta, ori sunteti PRO... cu ș, cu t, cu i, ori TICĂ... l, cu o cu ș, cu i. Cum adică "au plecat din țară in ciuda interdictiilor". Au trecut granița fraudulos sau cum? Evident ca sunteti jalnuci si cumparati de CFR si Craiova, probabil, cate 100 la legătură, in conformitate cu valoarea voastră, pentru ca nu acesta e subiectul. Atat timp cat li s-a pernis sa iasa si sa intre E LEGAL. Stăpânii vostri s-au suparat pentru ca, avand IQ ul de gaina, au stat in tara, desi puteau pleca LEGAL, iar acum, din invidie, v-au dat ordin sa ceeati un scandal. Sunteți niste JE.. si g, si u, si ri umane.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează