FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan a arătat mesajele primite de la Dennis Man și tatăl său: „Nu știu ce se încearcă, cădem de idioți”

Anamaria Prodan, Gigi Becali și Dennis Man
Anamaria Prodan, Gigi Becali și Dennis Man

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 11:43 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 13:41

Invitată în această dimineață la emisiunea GSP Live, impresarul Anamaria Prodan (48 de ani) a arătat ce mesaje a primit din partea lui Dennis Man (22) și a tatălui său zilele trecute, când se negocia mutarea fotbalistului la Parma.

„Toți oamenii care mă cunosc știu cine a făcut transferul ăsta”, a spus Anamaria Prodan, care a trimis moderatorului emisiunii GSP Live mai multe dintre conversațiile pe care le-a purtat cu reprezentanții Parmei, cu Dennis Man și cu tatăl acestuia.

Mesajul primit de Anamaria Prodan de la Dennis Man: „Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni”

Cu acordul Aneimaria, moderatorul emisiunii a citit unul dintre mesajele primite de impresar de la tatăl lui Dennis Man: „Ne jucăm cu lucrurile astea de parcă copilul e robot. M-am săturat, sincer”.

Iar răspunsul impresarului a fost: „Nu trebuie să ne certăm cu Becali, de asta tac și eu. Sunt foarte diplomată, aștept de la LA Galaxy, poate rezolvăm. Ce să mai zic?”. Referitor la faptul că Dennis era curtat și de clubul din MLS.

La rugămintea Aneimaria, moderatorul a citit și mesajul primit de impresar de la Dennis Man, în legătură cu presiunile la care fotbalistul era supus să semneze un contract de reprezentare cu Giovanni Becali: „Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni atât timp cât sunt sub contract cu dumneavoastră”.

EXCLUSIV Anamaria Prodan a arătat mesajele primite de la Dennis Man și tatăl său: „Nu știu ce se încearcă, cădem de idioți”
Mesajele dintre Anamaria Prodan și Dennis Man

Anamaria Prodan: „M-a sunat Gigi Becali și mi-a spus o minciună ordinară”

A urmat o dezvăluire tare a impresarului: „M-a sunat Gigi Becali și mi-a spus o miniciună ordinară, că «jucătorul te înjură, la fel și taică-su, nu te suportă». I-am zis «băi patroane, pe bune? Cred că mă confunzi, că vorbești cu altcineva». Copilul ăsta nu a vrut să plece niciodată de lângă mine”. 

Despre acest subiect, Dennis Man i-a transmis Aneimaria: „Eu nu am spus astfel de lucruri, să fie clar. Nu știu ce se încearcă, dar eu și tata cădem de idioți”.

În cele din urmă, Dennis a cedat și a semnat cu Giovanni Becali, care prin firma de impresariat la care este consilier a încheiat transferul arădeanului la Parma. FCSB primește 11 milioane de euro, sumă care se poate ridica la 13 milioane de euro, în funcție de îndeplinirea anumitor bonusuri.

Citește mai multe știri despre culisele mutării lui Dennis Man la Parma:

Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Anamaria Prodan a povestit ce a încercat să facă Gigi Becali după scandalul iscat: „Îi pare foarte rău, și-a cerut scuze, dar i-am blocat numărul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
422663335592396
Angela Ionescu  •  01 Februarie 2021, 21:19

Eu impresara jucatorului spun ca pot obtine șapte, opt milioane maxim pe jucător și altul obține treisprazece milioane plus bonusuri , unde se duceau această mare diferență de milioane.

parpalache
parpalache  •  01 Februarie 2021, 16:23

Lelitza, nu realizezi ca sms-urile alea demonstreaza ca ai fost de acord ca Man sa semneze cu Giovani-(pe o zi jumate crede-ai tu)-numai ca sa se faca transferul?Iar in alta „perla”de-a ta, ziceai ca GG ti-a promis(verbal)ca-ti da un comision de 500 de mii daca se face transferul?Se vede ca tu l-ai crezut!Atunci?Ce mai chichirez galceava?-***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultrastark
ultrastark  •  01 Februarie 2021, 15:34

Ana, spune tot, ai cuvintele pe limba.. scuipa-le =))) Ai face un bine intregii lumi fotbalistice. Scapa-ne de FC Fcsb si o sa devii eroul fotbalului romanesc, bine, nu o sa ai statuie ca Florin Talpan dar vei fi pentru prima oara respectata de oameni =))))

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close