FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică îl atenționează pe Gigi Becali: „Ar fi o mare greșeală! E cel mai bun din România”

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 09:10 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 14:39

În ciuda evoluțiilor bune, Gigi Becali vrea să renunțe la atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani). 

Adus pentru 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova, în vara lui 2022, Compagno are 16 goluri la FCSB, dar nu este pe placul patronului care vrea să-l vândă sau să-l scoată din echipa de start. 

Gigi Becali, găsit vinovat pentru rezultatele de la FCSB: „Nu e normal ca o echipă să câștige când face asta”
FCSB
Gigi Becali, găsit vinovat pentru rezultatele de la FCSB: „Nu e normal ca o echipă să câștige când face asta”

Marius Șumudică nu e de acord cu planul lui Gigi Becali

Marius Șumudică este de părere că Gigi Becali nu ar trebui să renunțe atât de ușor la vârful italian, ci doar dacă obține un profit important. 

„Ar fi o mare greșeală! Pentru mine, e cel mai bun atacant din România la ora actuală. Ca marcator vorbesc. E genul de pivot care iți câștigă duelurile aeriene, genul de jucător care stă în careu. E un «matador».

 Eu n-aș renunța niciodată la Compagno! Bine, pentru 2,5 milioane de euro, e altceva! Dacă ai face profit, ar fi OK. Dar de unde găsești un număr 9? Nouarii sunt rari”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Acesta a fost completat și de Marius Lăcătuș. 

„Eu nu aș renunța la Compagno! E un jucător care a marcat atâtea goluri în campionat și pe care te poți baza în continuare. Din punct de vedere financiar, cei de acolo știu ce e mai bine pentru ei. 

Se bat lucrurile cap în cap. FCSB spune că își dorește să meargă în grupele Conference League de unde ar lua 7-8 milioane de euro, vrea să îl aducă pe Chiricheș, dar vrea să îl vândă pe Compagno. Adică aduci un fundaș și îți vinzi golgheterul. Nu știu cât de avantajos va fi lucrul acesta”, a adăugat „Fiara”.

Marius Șumudică la „Profu' de sport”: „De unde a venit Compagno? De la Compania a șaptea sub clar de lună?”

 Invitat la podcastul „Profu' de sport”, filmat în Arabia Saudită, Șumudică a vorbit în urmă cu două săptămâni despre Andrea Compagno, despre care spunea că nu se compară cu jucătorii care sunt în Arabia Saudită.

„ Nu știu dacă există în țară un vârf cum e Tavares (n.r- Júlio Tavares, 34 de ani, fost atacant la Dijon, cotat în prezent la 600.000 de euro pe Transfermark). 

Tavares nu pierde mingea, câștigă toate duelurile. Te folosești de el la cornere, știe cu mingea, ține de ea, intră în combinații. Păi, a jucat 250 de meciuri în Franța. Vorbim de Compagno? De unde a venit Compagno? Compania a șaptea sub clar de lună, de unde a venit? N-am nimic cu băiatul, e OK, dar nu poți să-l compari cu Tavares

Hai, cu un Alibec, cu un Mazilu, care va crește... Cu tot respectul pentru Dugandzic, dar a dat 10 goluri din penalty! Nu mai spun de Berkaoui, marocanul ăsta al meu. Mi-a dat cu Al-Batin trei-patru goluri, acum iar, la fel. Sunt jucători pe care, unu contra unu, nu poți să-i oprești! Dă-mi exemplu din România, în afară de Florinel Coman, acum, care poate să-ți scoată, perpendicular pe poartă, om din joc”, spunea Șumudică.

VIDEO Gigi Becali: „Aduc zilele astea un fundaș central din străinătate”

Citește și: 

Fostul coechipier îl sfătuiește pe Chiricheș să nu vină la FCSB: „Nu văd care ar fi logica”

Becali improvizează și cu Alexandru Băluță! » FCSB îl va testa în amicale pe noul post

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
laur_gr
laur_gr  •  14 Iunie 2023, 15:52

E cel mai bun numar 9 pe care l-a avut FCSB de mult timp. Nici nu-mi amintesc un alt numar 9 bun care a jucat la FCSB, ca mereu au dus lipsa.

Tarabas
Tarabas  •  14 Iunie 2023, 15:43
Postat de magic4ever pe 14 Iunie 2023, 14:46

Cel mai bun atacant din Romania este golgheterul campionatului Duganzik...dar "rapidistul" Sumudica nu tine cont de statistici,are tricou cu FCSB pe dedesupt...

Amice, doar pt ca Dinamo nu mai e relevanta in Romania de vreo 10-15 ani, nu te obliga sa te ploconesti pe ***. Macar pt trecutul glorios ai un pic de demnitate ca suport dinamovist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigd
bigd  •  14 Iunie 2023, 15:32
Postat de zetanu pe 14 Iunie 2023, 14:51

nu cred ca are omul ceva cu echipa din liga a doua, de ce zici ca e antistelist?

De ce crezi tu ca Sumudica, rapidist inrait, nu are nimic cu echipa ta din liga a2a?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close