FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Fostul coechipier îl sfătuiește pe Chiricheș să nu vină la FCSB: „Nu văd care ar fi logica”

Chiricheș și Gardoș, pe teren în duelul Steaua - Ajax / FOTO: GSP.ro
Chiricheș și Gardoș, pe teren în duelul Steaua - Ajax / FOTO: GSP.ro

Articol de , - Publicat marti, 13 iunie 2023 23:03 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 23:19

Florin Gardoș (34 de ani) și Sorin Ghionea (44 de ani), foștii stoperi ai echipei lui Gigi Becali, au analizat transferurile vizate de FCSB în această vară. 

Gigi Becali a precizat astăzi că  așteaptă un răspuns final din partea fundașului central Vlad Chiricheș (33 de ani). 

VIDEO. Florin Gardoș, avertisment pentru Chiricheș: „Nu văd logica venirii la FCSB”

„Nu îl văd, nu văd care ar fi logica unei astfel de mutări. Iei în considerare și salariul foarte bun pe care îl are acolo. Eu aveam o clauză în Anglia, ne scădea contractul cu 40% dacă retrogradam. Chiar și așa, salariul lui Vlad ar fi de 3-4 ori mai mare decât la FCSB. Liniștea pe care o are acolo contează... 

Jucătorii care s-au reîntors nu prea au avut succes. Așa e când vii liber de contract după 29-30 de ani. Riști mult. Nu văd de ce ar veni”, a spus Florin Gardoș. 

Gardoș: „Surprinzătoare decizia lui Alexandru Băluță”

Alexandru Băluță a avut pe masă oferta celor de la CSU Craiova, dar s-a răzgândit în ultimul moment și va ajunge la FCSB. Florin Gardoș, fost coechipier cu Băluță în Bănie, nu înțelege mutarea. 

„Surprinzătoare decizie, chiar și pentru mine. Mi-a fost coleg, îl cunosc. Când a plecat era cel mai bun din campionat, mi-a plăcut de el. Nu știu dacă e o mutare bună pentru el. N-am auzit de probleme de genul ăsta, cu pariurile. Dacă te întorci liber de contract ții foarte mult de părerile patronului. Eu n-am înțeles decizia asta.

N-am auzit de probleme de genul ăsta, cu pariurile. Dacă te întorci liber de contract, la 29 de ani, ții foarte mult de părerile patronului. Eu n-am înțeles decizia asta”, a comentat Gardoș. 

N-am înțeles de ce a fost lăsat Cristea să plece, mi se pare o mare greșeală de managament. Cristea mi s-a părut mereu un fundaș central bun pentru nivelul Ligii 1. E un transfer foarte bun pentru Rapid. El și-a făcut bine treaba mereu
- Florin Gardoș

VIDEO. Sorin Ghionea: „M-a surprins transferul lui Cristea la Rapid”

Prezent la același eveniment, Sorin Ghionea a felicitat Rapidul pentru transferul lui Iulian Cristea. 

Iulian Cristea a fost un jucător important pentru FCSB. Din punctul meu de vedere, a avut multe reușite la FCSB, sper să aibă la fel și la Rapid. E un jucător foarte bun care își făcea treaba pe postul lui.

E important că a ajuns la un club de tradiție din Liga 1. M-a surprins, el îl vedeam un fundaș foarte bun, mai ales că venea după o accidentare
- Sorin Ghionea

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Dorinel Munteanu atacă 4 tehnicieni din SuperLiga: „Pentru mine, nu sunt antrenori”

Afirmația din studio care l-a enervat pe Rotaru: „A sărit puțin gardul. Cine sunt «ăștia»?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
valentindragobete
valentindragobete  •  14 Iunie 2023, 07:54
Postat de Joe2022 pe 13 Iunie 2023, 23:25

Cristea era fundaș bun pentru liga a 2a. La FCSB era mediocru spre slab. Eu nu înțeleg cum analizează ăștia evoluția jucătorilor că habar nu au. Gardos a revenit în liga 1 și oriunde a mers a făcut mai mult banca.

Ăștia nu analizează evoluția jucătorilor ci doar evoluția deciziilor lui Becali și cum nu sunt de acord din start cu ele se baga și ei în seamă adică vorbesc vorbe

johny2003
johny2003  •  14 Iunie 2023, 06:26
Postat de Joe2022 pe 13 Iunie 2023, 23:25

Cristea era fundaș bun pentru liga a 2a. La FCSB era mediocru spre slab. Eu nu înțeleg cum analizează ăștia evoluția jucătorilor că habar nu au. Gardos a revenit în liga 1 și oriunde a mers a făcut mai mult banca.

Bah! Tu esti joe the Plumber?! Ca tare Sub-mediocru esti!

VanBasten
VanBasten  •  14 Iunie 2023, 00:27

Dawa e cel mai bun fundaș pentru vicecampioni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează