FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB l-a transferat pe „Inzaghi”: „E pe stilul lui! O să dea foarte multe goluri”

Nicolae Dică și Mihai Stoica // foto: Imago Images
Nicolae Dică și Mihai Stoica // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 12:11 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 12:52

Fostul atacant Andrei Cristea (38 de ani) l-a asemănat pe Andrea Compagno (26), noul atacant de la FCSB, cu celebrul „Pippo” Inzaghi, vârful cu aproape 300 de goluri înscrise de-a lungul carierei.

FCSB a cumpărat cu 1,5 milioane de euro un număr 9 clasic, pe italianul Andrea Compagno, venit de la FCU Craiova. Compagno a înscris încă de la primul meci pentru FCSB, 1-3 cu Farul, dar în următoarele 3 apariții nu a mai punctat.

Situația deplorabilă în care a ajuns fosta campioană a României: zdrobită de CS Dinamo, 0-13, după ce a reușit să adune doar 10 jucători pentru meci!
ASTRA
Situația deplorabilă în care a ajuns fosta campioană a României: zdrobită de CS Dinamo, 0-13, după ce a reușit să adune doar 10 jucători pentru meci!

Chiar și așa, Andrei Cristea, fost atacant, este încrezător că Andrea va înscrie multe goluri la FCSB. Cristea l-a asemănat pe Compagno ca stil de joc cu Filippo Inzaghi, fost atacant celebru cu sute de goluri înscrise pentru AC Milan, Juventus și Atalanta.

Andrei Cristea: „FCSB n-a mai avut jucător precum Compagno de la Cyril Thereau. Andrea e ca Inzaghi”

„Se vorbește foarte mult despre Compagno. Mie îmi place foarte mult. De la Cyril Thereau, eu nu am mai văzut la FCSB un jucător mai util, cu stilul lui Compagno, și cred că îi va ajuta foarte mult. Este ca Inzaghi, foarte util, ține de mingi, își vede numai de joc.

Să știți că eu văd majoritatea meciurilor de pe Arena Națională. Stând în zonă, l-am urmărit atent și e un jucător exemplar. Vezi alte lucruri când te duci pe stadion. Ține mult de mingi, face ca echipa să iasă, deviază, așază jocul, pleacă, dă cu capul.

Cu Voluntari, a dat de 4 ori cu capul peste Armaș și celălalt fundaș central de 1.90 metri, Matricardi. Asta înseamnă ceva, se vede clar ceva la el. FCSB, cu explozia de pe benzi și cu stilul lui Compagno, s-a întărit foarte mult și o să vedeți că o să dea foarte multe goluri.

Au mijlocași centrali buni, cu talie, fundașii centrali au talie. Edjouma - Compagno, un ax de peste 1,90 metri. Eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”, a precizat Cristea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO » Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

Sefer, într-un moment de grație, cu convocare la națională și prelungire de contract: „Nu mi-am dorit cu toată inima să plec de la Rapid”

Gigi Becali vrea să profite de suspendarea celor de la CSA Steaua: „Facem cerere să jucăm în Ghencea cu Rapid”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
pErsanu02
pErsanu02  •  18 Septembrie 2022, 15:52

Andrei Cristea , un alt priceput care comenteaza fotbalul romanesc. Sa ne spuna mai bine cum a retrogradat niste echipe ;)

steaua1986.
steaua1986.  •  18 Septembrie 2022, 15:12
Postat de ortega pe 18 Septembrie 2022, 13:29

O fotografie cu doi agarici , atârnători la curtea boșimanului ortodox ... Nici sâsâitul , nici *** n-au nici un rost . Fac umbră pământului degeaba ...

Minunat punctat!

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  18 Septembrie 2022, 14:48
Postat de sictir pe 18 Septembrie 2022, 13:48

Pana sa-l transfere fcsb nu ati scris sau spus un cuvant despre "Campagno", era inexistent, dar acum apar 7 fituici pe zi despre el si multi ignoranti care-l lauda pe la emisiuni dubioase. Presa româneasca...si cu asta am spus tot.

Corect spus! Bravo !!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează