FOTBAL  »  LIGA 3  »  ASTRA

EXCLUSIV Situația deplorabilă în care a ajuns fosta campioană a României: zdrobită de CS Dinamo, 0-13, după ce a reușit să adune doar 10 jucători pentru meci!

Astra a utilizat doar 10 jucători cu CS Dinamo // foto: GSP
Astra a utilizat doar 10 jucători cu CS Dinamo // foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 10:20 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 11:17

Campioană a României în 2016, Astra e azi într-o situație dramatică. Sâmbătă, giurgiuvenii au adunat doar 10 jucători și au fost învinși cu 13-0 de CS Dinamo. Au rămas astfel singurii din seria 4 a Ligii 3 fără punct obținut și fără gol marcat.

În sezonul 2016/2017, după ce devenise campioană a României în vara lui 2016, Astra Giurgiu ajungea în primăvara europeană.

La începutul sezonului 2021/2022, situația clubului este neverosimilă. Fără sprijinul finanțatorului din acte, Ioan Niculae, Astra a ajuns în Liga 3, unde este ciuca bătăilor.

Ce scriu italienii despre Dennis Man, care a făcut slalom printre adversari și a înscris pentru Parma: „Părea a fi prologul pentru o nouă evoluție dezamăgitoare”
ITALIA
Ce scriu italienii despre Dennis Man, care a făcut slalom printre adversari și a înscris pentru Parma: „Părea a fi prologul pentru o nouă evoluție dezamăgitoare”

Situația șocantă în care a ajuns Astra Giurgiu: a trimis doar 10 jucători pe teren cu CS Dinamo și a fost zdrobită

Sâmbătă a fost învinsă de CS Dinamo cu un scor uluitor, 0-13, însă mai ciudat decât rezultatul a fost ceea ce s-a întâmplat pe teren și în culise.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Astra a utilizat doar 10 jucători cu CS Dinamo, în condițiile în care pe foaia de joc, care a ajuns în posesia Gazetei Sporturilor, fuseseră trecute 12 nume, 11 titulari și o rezervă!

Mai mult, numele și numerele de pe foaia de joc nu au corespuns cu jucătorii care au apărut, de fapt, pe teren. Surse ale Gazetei spun că Astra trece pe foaie aceiași jucători de la meci la meci, deși cei prezenți pe teren se schimbă de la o partidă la alta și nu sunt recunoscuți nici măcar de o bună parte dintre angajații pe care clubul încă îi are.

Cu doar 10 oameni pe teren, Astra nu a avut nicio șansă împotriva dinamoviștilor. A încasat 13 goluri, 4 în prima parte, 9 în a doua.

După 4 etape, Astra este ultima în serie 4 a celei de-a treia ligi, cu 0 puncte și un golaveraj șocant, 0-29.

Mai multe știri din ligile inferioare: 

Amânat, nu anulat! Poziția Stelei după decizia legată de meciul cu Unirea Constanța și gestul surprinzător al suporterilor: „Plătim noi”

Câine contra „câinilor roșii” » Talismanul pe care Gloria se bazează împotriva lui Dinamo: „Să le poarte noroc băieților”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
creeperno807
creeperno807  •  18 Septembrie 2022, 22:40

Oare cat a fost cota la pariuri

X01Y
X01Y  •  18 Septembrie 2022, 13:48

Eu nu-i pot înțelege pe "afaceriștii" din fotbal, gen Nicolae, Niculae, Bucsaru și alți pițigoi care apăreau doar ptr reclamă. D-l Niculae de la Astra a fost mai "implicat", dar s scos cu vârf și îndesat. Îmi amintesc fotografiile cu trofeele exotice din gsp , vânate prin safari-urile lui, iar ăia de la Giurgiu nu se puteau ușura de foame. Ce sădi zici?????

hristo33
hristo33  •  18 Septembrie 2022, 13:39
Postat de Averroes pe 18 Septembrie 2022, 12:09

Asa o sa ajunga si kvsc in curand; de aceea tinichelele furate de arpi, muri si nelutzu nu valoreaza nimic

sufera fcsabistul pina crapa, lucul 5 aveti sigurat anul asta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează