FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

CS Dinamo e pe val în Liga 3! „Câinii” Ministerului i-au dat 13 goluri Astrei Giurgiu și sunt pe primul loc

CS Dinamo e pe val în Liga 3 / Sursă foto: Facebook
CS Dinamo e pe val în Liga 3 / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 20:31 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 21:00

CS Dinamo București a demolat-o pe Astra Giurgiu, campioana României din 2016, scor 13-0! Roș-albii antrenați de Daniel Iftodi au obținut cea mai clară victorie de la înființare, chiar pe terenul echipei care acum cinci ani evolua în primăvara Europa League.

Echipa susținută de MAI a urcat, în urma victoriei neverosimile de sâmbătă, pe primul loc în Seria 4 din Liga 3. CS Dinamo venea după eșecul cu Flacăra Moreni, 1-2, dar și-a îmbunătățit golaverajul cu formația patronată de Ioan Niculae, ajunsă acum în pragul desființării.

Pentru gruparea dinamovistă au înscris Burlacu, de patru ori, Târnăcop, autor al unui hat-trick, Bobby Lungu și Dorobanțu, cu câte două goluri, plus Daniel Dinu și Iovu. Dinu e împrumutat în Liga 3 chiar de la Dinamo, clubul din liga secundă.

Săptămâna viitoare e derby! În Ștefan cel Mare vine FCSB II

Echipa Ministerului de Interne, proaspăt promovată în cel de-al treilea eșalon, își dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul din «Ștefan cel Mare», oficial predat către CNI în vederea modernizării.

Săptămâna viitoare, CS Dinamo o înfruntă pe teren propriu pe FCSB 2, într-un derby inedit al celui de-al treilea eșalon. „Satelitul” echipei lui Gigi Becali se află pe locul 3, cu 7 puncte. 

VIDEO Vlad Iacob, agasat de întrebările lui Costin Ștucan privind preotul ultras angajat de Dinamo: „Nu vorbesc despre așa ceva”

Citește și alte știri de actualitate:

Câine contra „câinilor roșii” » Talismanul pe care Gloria se bazează împotriva lui Dinamo: „Să le poarte noroc băieților”

Sancțiunile aplicate de Jandarmerie în urma violențelor de la Dinamo - Steaua: „Au fost identificați 19 autori”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sadikul
sadikul  •  18 Septembrie 2022, 10:00

Bai LPF faceti bah ???? Avem 3 echipe de dinamo , 2 de craiova , 2 de steaua (a prostilor si a desteptilor) si 2 de rapid !!! Baaaa unde ati mai pomenit asa ceva in lumea asta ???

Vvvvvv
Vvvvvv  •  18 Septembrie 2022, 00:17

Peste 2-3 ani vom avea Derby de Romania: CSA Steaua - CS Dinamo in Liga 1. FC FCSB SA este deja la vale si nu va prinde play-off in acest sezon, deci 0 lei de la UEFA, situatie care il va face pe Becali sa renunte sa mai investeasca in jucaria lui de casa. De partea cealalta, FC DDB nu au bugetul necesar sa saboteze CS-ul asa cum a facut-o Becali cu Steaua in 2018-2020, deci pana in Liga a 2-a au traseu usor.

Catalynn___
Catalynn___  •  17 Septembrie 2022, 23:28

Dacă nu ii încurca FC fcsb 2 cum au încurcat-o pe Steaua acum 2 ani, in mod normal CS Dinamo promovează la vara in L2. Dacă FC DDB nu promovează (misiune zic io dificila in clipa de fata) vor trebui sa clarifice situația și evita un posibil conflict de interese.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează