FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA - DINAMO

Câine contra „câinilor roșii” » Talismanul pe care Gloria se bazează împotriva lui Dinamo: „Să le poarte noroc băieților”

Tina, alături de stăpânul ei, la stadion // foto: Sports NET
Tina, alături de stăpânul ei, la stadion // foto: Sports NET

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 14:29 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 16:08

Duminică, Gloria Buzău va primi vizita lui Dinamo, în meciul care reprezintă capul de afiș al etapei 7 din Liga 2. La ultimul antrenament înaintea partidei contra „câinilor roșii”, așa cum sunt supranumiți dinamoviștii, buzoienii au avut alături un câine!

Duminică, de la ora 11:00, Gloria Buzău, locul 10 în Liga 2, va da piept cu Dinamo, echipă căzută în premieră în eșalonul secund la capătul sezonului trecut.

La ultimul antrenament înaintea meciului, elevii lui Cristi Pustai au avut-o alături pe Tina, un câine ciobănesc al cărui stăpân este suporter înfocat al Gloriei.

Adrian Mititelu, consternat: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, consternat: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

Gloria Buzău, la luptă împotriva lui Dinamo alături de un câine

Tina a purta tricoul Gloriei și speră să fie talismanul buzoienilor în meciul contra „câinilor roșii”.

„De 45 de ani iubesc această echipă, am avut și dezamăgiri dar și multe satisfacții, iar Tina e talismanul ei. Am îmbrăcat-o în tricou echipei, special pentru meciul de duminică, să le poarte noroc băieților și să o învingem pe Dinamo”, a declarat Sebastian Silvestru, stăpânul câinelui, potrivit Sports NET.

Câine contra „câinilor roșii” » Talismanul pe care Gloria se bazează împotriva lui Dinamo: „Să le poarte noroc băieților”
Tina, în tricoul Gloriei Buzău // foto: Sports NET

Duel special pentru Andrei Blejdea

Meciul dintre Gloria și Dinamo îi va pune față în față pe „câini” cu Andrei Blejdea, trecut de curând pe la Dinamo, acum la Gloria.

„Când joci împotriva lui Dinamo din orice postură te-ai afla e o partidă specială, știm bine ce fani are Dinamo și mă bucur să îi revăd. Sper ca duminică să aducem o victorie care să ne ridice în clasament”, a spus Blejdea, potrivit sursei citate.

El deplânge soarta lui Dinamo, aflată în cel mai delicat moment al istoriei: „Nu mă gândeam că se va ajunge aici. E păcat de brandul Dinamo, de numele care au trecut pe acolo, de toată istoria lor. Sunt sigur că își vor reveni și vor fi acolo unde le e locul”.

Mai multe știri din Liga 2: 

Amânat, nu anulat! Poziția Stelei după decizia legată de meciul cu Unirea Constanța și gestul surprinzător al suporterilor: „Plătim noi”

Liga 2, etapa #7 » Cinci meciuri s-au jucat astăzi: rezultat uluitor la Baia Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  18 Septembrie 2022, 21:27
Postat de creeperno807 pe 17 Septembrie 2022, 22:34

Cainii rosii vor triumfa

Au triumfat prin infrangere!

creeperno807
creeperno807  •  17 Septembrie 2022, 22:34

Cainii rosii vor triumfa

mihneailie030
mihneailie030  •  17 Septembrie 2022, 19:04

Bravo... Din nou o știre egala cu zero. GSP, o publicație excepțională. Felicitări!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează