FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Andrei Marc, dat afară de FCSB după 2 meciuri, reacționează: „Nu am înțeles ce am căutat acolo! De ce m-au transferat?” » Acum se antrenează singur

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 15:36

Fundașul Andrei Marc, 26 de ani, a vorbit în premieră despre FCSB și despre faptul că a fost dat afară după două meciuri. 

„Eu nu am înţeles ce am căutat la FCSB. Bine, nu îmi pare rău că m-am dus acolo. Dacă ei ştiau că nu au nevoie de mine, atunci de ce m-au transferat? Doar ca să mă dea afară după două meciuri jucate în tricoul lor? 

În primul meci am evoluat după o jumătate de antrenament, iar în al doilea după doar două antrenamente, că fusese plecată echipa în Europa. Cu Gigi Becali nu am discutat niciodată. 

Despre evoluţia mea nu mi s-a spus nimic. Mi s-a transmis doar că Vintilă are un lot prea numeros şi nu poate să facă antrenamente cu 30 de jucători. Ei îmi făcuseră un program ca să mă antrenez cu echipa a doua. M-am dus şi acolo la câteva antrenamente, iar apoi am decis că este bine să reziliez. Nu puteam să joc prin Liga 3”, a spus Marc pentru Prosport. 

FCSB // Andrei Marc, dat afară de FCSB după 2 meciuri, reacționează: „Nu am înțeles ce am căutat acolo! De ce m-au transferat?” » Acum se antrenează singur

Se antrenează singur 

Andrei Marc a vorbit și despre situația actuală și i-a acuzat pe cei de la Chiajna că nu l-au lăsat să plece la Hermannstadt. 

„Am semnat rezilierea contractului după închiderea perioadei de transferări, iar când m-am dus la Chiajna, formaţie la care trebuie să revin din ianuare, mi s-a spus că cei de acolo o să mă caute ca să discutăm și să vedem ce soluţie găsim. Dar nu m-au căutat nici acum. Eu mai am contract cu Chiajna încă un an. Acum mă antrenez sigur la sală. 

Găsisem unde să joc. Cei de la FCSB fuseseră de acord să mă duc la Hermannstadt, dar cei de la Chiajna nu s-au înţeles cu cei de la Sibiu. Nu ştiu cât au cerut exact pentru mine. Aşa au făcut mereu. Am avut oferte de la Hermannstadt, Mediaş şi Sepsi, dar, de fiecare dată, Chiajna nu s-a înţeles cu cei care mă voiau. Dar eu la Chiajna nu vreau să joc! Nu joc în Liga 2”, a adăugat fundașul.

Citește și:

Ilie Dumitrescu explică modul în care se implică Gigi Becali la FCSB: „Vintilă antrenează echipa, iar Gigi vine și face asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  22 Septembrie 2019, 18:52
Postat de hg_wells pe 22 Septembrie 2019, 17:12

Marc, prostule, cu FC FCSB ai semnat, cariera ti-ai sabotat. :))

Respect Talpan

rockyus
rockyus  •  22 Septembrie 2019, 18:25

Vezi daca n-ai vorbit inainte cu patronul? "Nea Robi, e bine ce fac? Da si matale un sfat!"

adriann_
adriann_  •  22 Septembrie 2019, 17:46

"Eu nu am înţeles ce am căutat la FCSB. Bine, nu îmi pare rău că m-am dus acolo. Dacă ei ştiau că nu au nevoie de mine, atunci de ce m-au transferat? Doar ca să mă dea afară după două meciuri jucate în tricoul lor? " Ma baiete DAR TU NU STIAI LA CINE TE DUCI? Ce iti mai pui acum intrebari, te-ai dus sa-si bata joc de tine un cioban puscarias, asta s-a si intamplat. A, sperai sa iasa mai multi bani din asta? Pai daca puscariasul a vazut ca fraieri se gasesc oricum, de ce sa nu-si bata joc de voi pe bani mai putini?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează