FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Andrei Marc, pus într-o situație ingrată de FCSB: „Sunt șase, șapte jucători pe care nu îi veți mai vedea acolo!” » Ce face acum fundașul central

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 10:33

Andrei Marc (26 de ani) a rezistat doar o lună la FCSB. Fundașul central trece printr-o perioadă dificilă a carierei.

Marc nu l-a convins pe Gigi Becali, a prins doar două meciuri în Liga 1 pentru FCSB, iar acum e într-o situație ingrată. Aflat în continuare sub contract cu Concordia Chiajna, Marc e obligat să stea departe de gazon până în iarnă, pentru că formația din liga secundă nu dorește să-l mai folosească și l-a lăsat în așteptare.

„A fost de comun acord decizia de a pleca de la FCSB, nu a hotărât doar clubul. Sunt șase, șapte jucători pe care nu îi veți mai vedea în lotul Stelei. 

Mi s-a spus că nu mai e nevoie de mine. Am înțeles că nu voi mai juca. Eu primul meci l-am jucat fără antrenament. Vineri m-au luat, duminică am jucat. Al doilea meci, în Europa League, l-am jucat cu un singur antrenament”,  a precizat Andrei Marc la TV Digi Sport.

„Acum câteva sezoane am jucat patru derby-uri într-un an, acum m-am uitat la televizor. De-asta e și frumos fotbalul, e imprevizibil” 
Andrei Marc

„Am semnat rezilierea contractului cu FCSB după închiderea perioadei de transferări, iar când m-am dus la Chiajna, formație la care trebuie să revin din ianuare, mi-au spus că o să mă caute să discutăm să vedem ce soluție mai găsim… dar nu m-au căutat nici acum. Eu mai am contract cu Chiajna încă un an. Acum mă antrenez sigur la sală”
Andrei Marc a explicat situația sa pentru ProSport, pe 22 septembrie

Erik Lincar îi ia apărarea lui Marc

Erik Lincar, plecat recent de pe banca liderului ligii secunde Turris, consideră că modul în care FCSB s-a comportat cu Marc este unul neprofesionist: „Nu poți pune un jucător în situația asta. Poți să îl dai afară pe motive disciplinare, dar așa nu e normal. Firesc era să îl păstrezi cel puțin până în iarnp, după care să îi oferi posibilitatea să se transfere la alte echipe”.

550.000 de euroeste cota lui Andrei Marc conform transfermarkt.de

Vezi și:

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali, doi remarcați după remiza spectaculoasă cu Dinamo + ce l-a nemulțumit în echipa sa: „Asta e o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Octombrie 2019, 16:03

cica Lincar zice ca aia de la fcsb s-au comportat intr-un mod neprofesionist! ce anume se face la fcsb in mod profesionist? eu nu am mai auzit nici un patron sa zica "pac-pac, vin milioanele!" sau sa isi angajeze un inginer si sa le zica el muncitorilor cum sa faca!! acolo e diletantism total!

gicapuia
gicapuia  •  06 Octombrie 2019, 15:50

Niste cirpe ! Cicaei sunt patroni !?

flojo
flojo  •  06 Octombrie 2019, 15:31
Postat de lionking100 pe 06 Octombrie 2019, 12:55

esti tu negandit doar. pai aia merg la Steaua ca stiu ca acolo este singura sansa pentru afirmare. daca nu rezisti presiuni pleci. simplu. pantaru a rezistat preisuni si acum joaca. marc nu. simplu.

fecefecesebist agramat=pleonasm

Vezi toate comentariile (10)
Comentează