FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali, doi remarcați după remiza spectaculoasă cu Dinamo + ce l-a nemulțumit în echipa sa: „Asta e o problemă!”

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 23:01

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a făcut și o scurtă analiză asupra jocului echipei sale, la finalul meciului cu Dinamo, scor 1-1. În prealabil, patronul taxase arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

„Mi-a plăcut cum a jucat Tănase, sunt mulțumit de el și chiar îi dau dreptate lui Tănase. Acolo e locul lui, unde a jucat în această seară (n.r - în linia de trei din atac).  De Coman ce pot să zic? O să dea gol și la națională ca să iau banii pe el”, a spus Becali la finalul partidei.

Ulterior, latifundiarul a vorbit și despre lucrurile care l-au nemulțumit în Derby: La fiecare fază fixă, era pericol la poarta noastră, asta e o problemă!. Totuși, s-a jucat la o singură poartă. Dinamo a avut unele ocazii, dar s-a jucat la o singură poartă. Eu așa am văzut”.  

Vezi și: 

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali a găsit vinovatul pentru remiza din Derby: „Istvan Kovacs e împotriva noastră! Vă dați seama ce poate face acest arbitru? ” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
511110169080791
George Burcasimi  •  06 Octombrie 2019, 16:01

Sunt atatea muritori de foame in Romania ,care il tachineaza pe G. Becali( nu sunt fan ,dar nici nu ma iau de viata lui ) .Ba cioban ,ba nu stiu ce ,dar toti ar vrea sa aiba banii lui ,caci nu au mancat de multa vreme .Eu nu as vrea mai multi decat am ( si prietenii stiu ce zic )sa le port grija !Iar ,vorbind de fotbal ,chiar ca sunteti la nivelul lui ( G. B.)

fairplayromania
fairplayromania  •  06 Octombrie 2019, 15:45
Postat de fairplayromania pe 06 Octombrie 2019, 07:28

***

Iarăşi?

j0k3r
j0k3r  •  06 Octombrie 2019, 11:53
Postat de Manu Ion pe 06 Octombrie 2019, 09:18

Lasati toti neaveniti sa comenteze tot felul de prosti si uita ca FCSB a avut : -un gol anulat la Tanase (dupa un 11 m. clar la bizon)ca a vrut Kovaci sa fluere in loc sa lase avantaj -Ciobotariu tb eliminat -a interrupt meciul 10 mn. ca sa-si revina Dinamo. Kovaci a gresit voit in favoarea cainilor(si nu e prima data contra fcsb).L-am urmarit Miercuri in C.L si a fost impecabil !!! Oare de Miercuri pana Sambata a uitat regulamentul ????In privinta la 11 m la Cristea cred ca nici-un arbitru nu da 11 m de la o distanta asa de mica .

vai steaua si viata ta. mergi la doctor si te trateaza, ai halucinatii. la fel ca si la Craiova, acest arbitru va aduce puncte. sunteti nimic

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close