FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 4-0

FCSB // Andrei Vlad l-a sfidat pe Helmuth Duckadam: „În mintea lui a crezut că are dreptate! Uneori e atât de plin de el”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 10:24

Helmuth Duckadam, directorul de imagine al celor de la FCSB, a dezvăluit că Andrei Vlad (20 de ani) nu e receptiv la sfaturile pe care le primește după meciuri.

Vlad a comis-o din nou. În minutul 17 al meciului pierdut de FCSB la Mediaș, scor 0-4, portarul a respins greșit un șut al lui Marius Constantin, iar Darius Olaru a marcat. Andrei Vlad a părăsit terenul accidentat în minutul 35, după o altă ieșire hazardată.

„De la grădiniţă la facultate nu se poate, eu i-am spus. A sărit nişte etape. L-am întrebat şi eu la un moment dat, i-am zis că trebuia să iasă pe o centrare într-un meci. El a zis că mai bine e să nu iasă. Aşa s-a terminat discuţia. Eu aşteptam un alt răspuns. În mintea lui a crezut că are dreptate şi l-am lăsat în pace. 

Au momente când sunt atât de plini de ei, de siguri. Uneori încearcă să-şi ascundă emoţia printr-un fel arogant de a fi. De multe ori îl vedem şi pe Andrei Vlad foarte dezinvolt, dar el avea emoţia în el. Eu cred că frica a fost mai mare decât durerea la schimbare”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

„Din nou am fost un profet, de mult timp spun că FCSB mai avea nevoie de un portar. Cine joacă dacă se accidentează Bălgrădean? Şi la Bălgrădean e de neînţeles pentru că are o vârstă, o experienţă, nu ştiu de ce îi place să se complice, să dribleze atacantul” - Helmuth Duckadam

VEZI ȘI:

GAZ METAN - FCSB 4-0 // VIDEO De la Neversea la Gaz Metan! Viitorul stelist Darius Olaru a sărbătorit cu manele alături de colegi după victoria fabuloasă cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
pain89
pain89  •  26 August 2019, 18:12

pai daca toti se gasesc sa-ti dea sfaturi dupa ce faci meciuri nereusite credeti ca vor fi receptionate, sa sfatuiesti pe cineva iti trebuie si un ton si o atitudine diferita nu una in care il ataci sau spui ca mai bine facea asa, nu... ii dai sfaturi inainte de asta ii arati cum se procedeaza intr-o anumita situatie dar nu iesi sa-i ataci ca nu te asculta cand le dai sfaturi din an in paste. ii ceri voie antrenorului sa participi la antrenamente si acolo poti sfatui cat vrei si corect nu in autobuz, la telefon, in vestiar sau mai stiu eu unde, nu! asta o faci doar in iarba

llight
llight  •  26 August 2019, 15:52

Nenea duckadam pare ca e cam varza la management. Cu fiecare ocazie sare la gatul copilului ala si declara multe si nevrute . Asa patron asa angajati . Sa le dea Vitoria 4 sa ii sature . Si pe el si pe domnu antrenor becali .

romulus65
romulus65  •  26 August 2019, 15:49
Postat de mosvasile pe 26 August 2019, 14:04

Pacat de el!Comentatorii transmisiei meciului, aveau dreptate:copilul trebuie imprumutat la vreun satelit-cu ordin sa joace meci de meci-ca sa capete incredere,sa se refaca mental!

,, Copilul asta '' castiga 10 000 de euro pe luna.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează