FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

„Gigi Becali să dea milităria jos din pod!” » Un nume de legendă îi dă sfaturi patronului-antrenor de la FCSB

Gigi Becali primește sfaturi din partea lui Anghel Iordănescu +37   FOTO
Gigi Becali primește sfaturi din partea lui Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 09:04 / Actualizat luni, 16 august 2021 10:18

FCSB a suferit un eșec neașteptat în derby-ul cu Rapid, scor 0-1, la capătul unei prestații dezamăgitoare a vicecampioanei.

Chestionat după meci despre jocul roș-albaștrilor, Anghel Iordănescu (71 de ani), un nume de legendă din istoria Stelei, consideră că Gigi Becali ar trebui să ia măsuri drastice la echipă în perioada următoare.

Anghel Iordănescu: „Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod!”

„O surpriză la care personal nu mă aşteptam. Rapid a jucat cu suflet, a avut în spate o galerie fantastică. Trei puncte importante şi meritate. Derby-ul a lăsat de dorit. A fost doar ca titulatură şi ca atmosfera din tribună. 

Cred că Rapidul a făcut o primă repriză bună, iar repriza a doua a cedat, FCSB a dominat, dar și-a creat prea puţine situaţii de poartă. Cred că Gigi Becali trebuie să dea milităria jos din pod. Au jucători talentaţi, dar numai cu talent nu poţi să câştigi. Trebuie şi muncă şi mai trebuie şi altceva”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport

Florin Tănase, luat la rost după Rapid - FCSB

La finalul partidei pierdute cu Rapid, 0-1, Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor a fost criticat de Vasile Miriuță pentru prestația sa, dar și pentru declarațiile date după meci.

Atacantul de 26 de ani s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale, spunând că trebuie întrebat antrenorul Dinu Todoran despre cauzele acestui eșec. Declarația și jocul prestat l-au făcut pe Vasile Miriuță să-l critice pe internaționalul român.

„L-aş întreba pe Tănase ce a jucat? I-o fi spus antrenorul Todoran să ţină de minge două minute şi să frâneze jocul? Nu cred că i-a spus antrenorul acest lucru. În primul rând, el, din postura de căpitan, trebuie să tragă echipa după el când ceva nu merge. Nu să găseşti un alibi și să spui «Întrebaţi antrenorul». Ştie foarte bine că n-are ce să-l întrebe pe antrenor, că antrenorul ştim care e”, a spus Vasile Miriuță la Look Sport.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Rapid - FCSB 1-0

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

VIDEO Florin Tănase, dezamăgit după înfrângerea cu Rapid: „Nici măcar nu meritam să câștigăm. Trebuie să vedem unde greșim”

Citește și alte știri de actualitate: 

Panduru, concluzie dură după derby: „FCSB a fost o echipă de fricoși!” » Mesaj pentru Tănase: „Știi că antrenorul nu face schimbările”

Săpunaru, savuros după victoria din derby » Mesaj pentru fanii roș-albaștri după victoria cu FCSB: „Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează