FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Balint e sigur după FCSB - Craiova: „Nu mai primește nicio șansă la FCSB!” » De ce crede că suferă echipa

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 09:19 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 10:33

Gabi Balint, fost internațional, este sigur că atacantul Ante Vukusic nu va mai juca la FCSB, deși crede că echipa lui Toni Petrea are nevoie de un atacant.

Toate detaliile despre FCSB - CS Universitatea Craiova 0-0, AICI!

FCSB a jucat la Giurgiu cu linie ofensivă fără atacant, formată din Moruțan, Tănase și Octavian Popescu, înlocuit între timp de Istrate, iar Vukusic nu a intrat în calculele lui Petrea.

La finalul meciului, Balint a declarat categoric că Vukusic nu va mai juca la FCSB și susține că Florin Tănase are de suferit din cauza absenței unui atacant clasic.

„Nu, Vukusic nu mai primește nicio șansă la FCSB! Ce bine ar fi fost pentru Tănase să aibă un atacant lângă el. E altceva cu un atacant în teren”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

E greu cu banca! Mă uitam ce jucători ofensivi are pe bancă, Vukusic, Istrate, poate Vînă, dar atât. E o problemă și cu COVID-ul! Dacă îți cad 3-4 jucători e o problemă. Tănase rămâne singurul jucători care poate aduce un plus. Ceilalți sunt sub nivel, nu înțeleg ce s-a întâmplat cu ei.
- Gabi Balint

Ante Vukusic, adus de Mihai Stoica la FCSB

Adus în iarnă, atacantul croat Ante Vukusic (29 de ani) nu l-a impresionat pe Gigi Becali. După doar 5 meciuri, în care nu a impresionat, patronul FCSB a decis ca acesta să nu mai joace până la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

Cel care l-a propus pe Vukusic pentru a fi adus la echipă a fost Mihai Stoica. Vukusic a marcat în sezonul 2019-2020 nu mai puțin de 24 de goluri pentru Olimpija Ljubljana, fiind principalul marcator al campionatului din Slovenia.

Ante Vukusic la FCSB:

  • 13 minute în Dinamo - FCSB 0-1 
  • 45 de minute în FCSB - Academica Clinceni 0-1
  • 11 minute în FCSB - Chindia 1-0 
  • 6 minute în FC Botoșani - FCSB 0-2 
  • 55 de minute în FCSB - Gaz Metan 1-0

VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește mai multe știri despre FCSB – Craiova:

Note GSP de la 4 la 9 în FCSB - CS Universitatea Craiova! 3 fotbaliști au jucat execrabil

Semnal de alarmă tras la FCSB după meciul cu Craiova: „Nu credeam asta! Suferă enorm”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  05 Aprilie 2021, 11:54

Iar începeți, bă, cu " lista neagra " ?

hannah.robinson
hannah.robinson  •  05 Aprilie 2021, 11:13

Cand ai bricheta n-ai nevoie de atacant

Vezi toate comentariile (2)
Comentează